Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 28 aprilie – 4 mai

Balanta

Vrei sa impartasesti alaturi de persoana iubita momente de tandrete, te simti inspirat sa-i satisfaci toate poftele. Esti atent si pasional, dai dovada de multa creativitate in a crea o atmosfera romantica. Cuvintele de ordine ale saptamanii sunt dragoste si afectiune.

 

Scorpion

Esti intr-o perioada de analiza. Faci liste cu asemanarile si deosebirile dintre tine si partenerul tau. Te gandesti care sunt punctele slabe ale tale si ale partenerului si cauti modalitati de comunicare cu el astfel incat relatia sa evolueze frumos. Cuvintele care vor “patrona” saptamana sunt analiza si cooperare.

 

Sagetator

Iti este foarte usor sa vorbesti despre sentimentele tale si sa ii asculti si pe ceilalti vorbind despre emotiile lor. Daca ai ceva sa-i reprosezi partenerului, acum este momentul sa clarifici lucrurile pentru a te putea debarasa de trecut. Cuvintele-cheie ale saptamanii sunt comunicare si reconciliere.

 

Capricorn

Ai tendinta sa fii agresiv si impulsiv, mai ales cand lucrurile nu ies asa cum vrei tu. Insa atitudinea ta competitive poate fi considerata ostila de catre partenerul de viata si va incerca sa-ti opuna rezistenta. Cuvintele care pot descrie saptamana sunt impulsivitate si iritare.

 

Varsator

Esti optimist si uneori chiar extravagant. Faci tot felul de lucruri fara sa te gandesti vreo secunda ca ar putea rezulta ceva rau. Nu iti iei nicio masura de precautie. Ai grija, insa, sa nu exagerezi, pentru ca poti avea de suferit. Cuvintele de ordine ale saptamanii sunt neglijenta si riscuri.

 

Pesti

Persoanele de sex opus te considera atragator si sunt dornice sa te cucereasca. Te simti bine in pielea ta si ti se pare foarte incitant sa fii curtat de atat de multi oameni. Cu toate acestea, esti atent in alegeri si nu vrei sa exagerezi. Cuvintele saptamanii sunt dorinta si precautie.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27 aprilie 2014