Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 27 octombrie – 2 noiembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 27 octombrie – 2 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 27 octombrie – 2 noiembrie 2014.

 

Berbec

Ai nevoie de dragoste, de iubire, de prietenie, de companie. Nu vrei sa fii singur si nu iti place sa muncesti singur. Relatia de cuplu cunoaste o imbunatatire vizibila, odata ce reusesti sa iti marturisesti mai usor sentimentele.

 

 

Taur

Te bucuri de un sex-appeal pe care persoanele de sex opus il observa imediat. Ai multa energie si reflexe rapide. Dorintele “nebunesti” iti sunt impartasite de persoana iubita pe care o iei prin surprindere cu noile tale idei.

 

 

Gemeni

Esti mai stresat decat de obicei si nu te simti in rezonanta cu mediul ambient. Nici cu partenerul de viata lucrurile nu sunt mai bune. Esti certaret si starnesti tot timpul discutii in contradictoriu. Iti este foarte greu sa te concentrezi.

 

 

Rac

Esti dragastos si romantic si vrei sa daruiesti persoanei iubite momente de tandrete. Iti pui imaginatia la incercare si reusesti sa creezi o atmosfera placuta, romantic, ii faci multe surprize partenerului de cuplu.

 

 

Leu

Mintea iti merge brici. Pui la cale tot felul de planuri care de care mai surprinzatoare. Totul pentru a-i arata partenerului de cuplu care sunt sentimentele tale. Daca cineva nu reactioneaza la fel de repede ca tine incepi sa te enervezi.

 

 

Fecioara

Esti impulsiv si ai tendinta sa reactionezi in urma emotiilor si mai putin in urma rationamentelor. Te enerveaza toti care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. In viata de familie esti pus pe cearta cu toate persoanale de sex feminin.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26 octombrie 2014