Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 26-31 august

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 26-31 august

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 26-31 august 2013 din punct de vedere amoros.

 

 

Berbec

Dragostea isi face aparitia. Poti primi cadouri, ca semn al aprecierii persoanei de langa tine. Nu te poti lauda cu o crestere semnificativa in viata sexuala, insa poti spune ca timpul petrecut impreuna cu partenerul va creste intimitatea dintre voi, va veti simti mai apropiati ca oricand. Veti visa frumos impreuna.

 

 

Taur

E timpul sa faci un pas inapoi. Zi dupa zi, ai depus cam mult efort in treburile de la birou. Te-ai concentrat pe bani si afaceri, dar ai uitat de dragoste. Persoana iubita te asteapta, dar nu o neglija prea mult. S-ar putea plictisi de atata asteptare.

 

 

Gemeni

Ceri cam multe de la partenerul de viata. Desi primesti de fiecare data ceea ce ceri, ar fi timpul sa privesti lucrurile si din punctul lui de vedere. Intr-un cuplu este vorba de indeplinirea reciproca a dorintelor. Egoismul nu are ce cauta intr-o relatie.

 

 

Rac

Ai sentimente puternice fata de o anumita persoana si pana la urma iti iei inima in dinti si actionezi. Simti ca este o atractie reciproca, insa pana acum nu ai avut deloc curajul sa abordezi aceasta situatie. Dar nu e timpul pierdut.

 

 

Leu

Vei fi in centrul atentiei toata saptamana. Vei primi numai laude, de la colegi, de la sefi si, mai ales, de la persoana iubita. Toata lumea te iubeste. Indiferent ce faci, totul iti iese asa cum ai dorit. Piesele se asaza ca intr-un puzzle perfect.

 

 

Fecioara

Esti intr-o pasa buna, faci planuri alaturi de persoana iubita. Stabiliti teluri inalte si porniti amandoi la drum spre indeplinirea lor. Vei mai intalni si obstacole, insa nu te descuraja. Intri intr-un ciclu al banilor care va duce la prosperitatea cuplului.

 

 

Balanta

Lucrurile intra pe un fagas normal si balanta se echilibreaza din toate punctele de vedere: bani, dragoste, relatii. Trebuie doar sa tii minte ca inainte de a primi, trebuie sa dai. De asemenea, nu te lasa ghidat de ego.

 

 

Scorpion

Nu da vina pe altii pentru deciziile tale. Indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau, deciziile iti apartin in totalitate. Este timpul sa te apropii mai mult de partenerul de cuplu, sa ai grija si de dorintele lui, sa fii iubitor si atent.

 

 

Sagetator

Comunicarea este cheia succesului. In aceasta saptamana ai tendinta de a spune verzi si uscate, lucruri care la un moment dat vor rani pe cineva, chiar fara sa vrei. Fii atent! S-ar putea sa ranesti chiar persoana iubita.

 

Capricorn

Se anunta ore peste program la birou, dar cu toate acestea nu trebuie sa-ti neglijezi jumatatea. Are nevoie de tine mai mult decat oricand. Relatia voastra va lua o noua turnura in curand.

 

 

Varsator

Fii atent si gandeste inainte sa actionezi. In aceasta saptamana se anunta cateva ispite exotice. Esti sigur insa ca merita sa pierzi actuala relatie pentru o noua pasiune ce poate fi trecatoare?

 

 

Pesti

Se anunta o saptamana plina de momente romantice, armonioase. Grijile au disparut ca prin farmec si acum nu vrei decat sa te bucuri de persoana iubita. Toate visele vor deveni realitate.

 

 

Credit foto: freedigitalphotos.net

Data articol: 25 august 2013