Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 25 noiembrie – 1 decembrie

Balanta

Ai un sarm aparte, iar daca esti singur il folosesti la maximum. Atragi persoanele de sex opus cu un succes fantastic. Dornic sa reechilibrezi balanta, esti tentat sa te gandesti prea mult pe cine sa alegi. Finalul de saptamana aduce cateva probleme cu banii, ceea ce umbreste putin viata amoroasa.

Scorpion

Ai un calendar foarte incarcat cu intalniri, asa ca este recomandat sa faci loc si dragostei. Macar spre weekend sa ii rezervi si partenerului cateva ore. In ultima vreme nu te-ai ocupat foarte mult de viata ta amoroasa si s-ar putea sa iti fie mai greu sa recuperezi timpul pierdut daca nu iei masuri.

Sagetator

Nu esti in forma si ai vrea sa te retragi undeva, in singuratate, pentru a-ti analiza sentimentele. Esti preocupat de munca de la birou, te gandesti ca n-ai mai avut momente “solo”, in care sa te simti independent. Insa tanjesti dupa o viata amoroasa ca-n povesti. Sfarsitul de saptamana iti ofera prilejul de a-ti pune imaginatia la lucru.

Capricorn

Nu trebuie sa te transformi intr-un spion al partenerului de viata. Gelozia poate avea si ea parti bune, insa daca exagerezi este deja boala. Cei singuri au parte de cateva intalniri aranjate de prieteni. Cu cat sunt mai multe, cu atat iti place mai mult.

Varsator

Agenda ta si cea a partenerului de viata sunt pline ochi si se pare ca evenimentele se suprapun si nu mai ajungeti sa va vedeti pe atat de mult pe cat va doriti. In weekend, insa, lucrurile  reintra pe fagasul normal si recuperati timpul pierdut.

Pesti

Nu iti plac criticile si cam ai parte de ele la inceput de saptamana. Acest lucru iti scade stima de sine si se va repercuta asupra vietii amoroase. Esti apatic si nimic nu reuseste sa te scoata din aceasta stare. Invata sa-ti cultivi imaginea de sine si sa te iubesti asa cum esti, pentru ca altfel nu poti avea pretentii de la ceilalti sa te iubeasca si sa te respecte daca tu insuti nu o faci.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 noiembrie 2013