Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 25-31 august

 

Balanta

Esti plin de imaginatie gratie pozitionarii Lunii noi in Casa fanteziilor. Asa se explica faptul ca relatia amoroasa devine din ce in ce mai incitanta, fiind alimentata cu dorinte si scenarii creative. Vei avea parte de momente intime pasionale. Daca esti singur este posibil sa primesti o invitatie pe care sa nu o poti refuza.

 

 

Scorpion

Te simti presat si nu mai vrei sa faci ce-si doresc altii. Vrei sa mergi pe propriul drum, chiar daca asta inseamna sa il parcurgi singur. Luna noua te face sa-ti pui intrebari legate de cum vrei sa-ti traiesti viata de-aici in colo. Intre tine si partenerul de cuplu exista niste confuzii. Nu stii care sunt sentimentele adevarate si ai nevoie de o clarificare. Comunica deschis si vei afla.

 

 

Sagetator

Cuvintele au un impact major, asa ca ai grija cum le folosesti. Luna noua din Fecioara iti intra in Casa autoritatii, ceea ce face sa ai mai multe pretentii decat de obicei. E indicat sa vorbesti cu precautie pentru a nu-ti cauza probleme. In cuplu, vei fi binecuvantat cu dragoste, iar daca esti singur este posibil sa-ti gasesti marea dragoste fie participand la o intrunire, fie calatorind intr-o delegatie.

 

 

Capricorn

O multime de obstacole stau in calea succesului tau. Insa Luna noua se afla in Casa aventurii, asa ca esti dornic sa incerci. Planurile facute in aceasta perioada au sanse mari de reusita, daca nu renunti. Relatia de cuplu este in plin proces transformational. Esti deschis fata de partener si dornic de a merge pana la capatul lumii alaturi de el.

 

 

Varsator

Te bate gandul sa-ti cumperi o casa sau poate alte proprietati, insa Luna noua complica dinamica desfasurarii operatiunilor. Este posibil ca un risc pe care ti-l asumi sa fie in avantajul tau, dar trebuie sa analizezi foarte bine lucrurile inainte de a merge mai departe. Relatia cu partenerul de cuplu este infloritoare. Cere-i sfatul si te poate ajuta sa iei cele mai bune decizii.

 

 

Pesti

Astepti momentul prielnic sa spui persoanei iubite ce planuri ti-ai facut. Luna noua aflata in Casa relatiilor te poate ajuta sa faci fata eventualelor critici. Atentie, totusi, sa nu iei decizii radicale daca partenerul nu este de acord cu planurile tale. Se poate ajunge la dezamagiri si minciuni. Dialogul in aceste zile ar trebuie sa fie pozitiv, nu agitat.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 august 2014