Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 24-30 martie

 

 Balanta

Esti relaxat, bucuros si expansiv. Socializezi mult, mergi la petreceri, te intalnesti cu prieteni, dezvolti relatii profesionale armonioase si cooperative. Esti foarte prietenos, insa in ultima vreme ti-ai cam neglijat partenerul de cuplu.

 

Scorpion

Mintea ta este “setata” pe dragoste, vorbesti despre dragoste, sentimente, dorinte, nevoi si fantezii. Te bucuri de frumusetile din jur, de momente de relaxare si armonie. Vei petrece o saptamana relaxanta alaturi de persoana iubita.

 

Sagetator

Ai o discutie cu partenerul de cuplu care te apropie si mai mult de el. Faceti planuri pentru viitorul apropiat si indepartat, vorbiti despre trecut, rememorati momente intime si sentimente de la inceputul relatiei voastre. O saptamana in care te reconectezi cu persoana iubita.

 

Capricorn

Iti exteriorizezi sentimentele, iti spui dorintele, esti foarte sincer si deschis, iar partenerul de viata incepe sa te cunoasca mai bine. Iti da atentie si te asculta, iar tie iti este mult mai usor sa treci peste niste probleme care aveau legatura cu imaginea si respectul de sine.

 

 

Varsator

Esti dragastos si romantic si iti pui creativitatea la lucru in dormitor. Persoana iubita este mai mult decat incantata de energia de care dai dovada si de dorinta de a va indeplini cat mai multe fantezii.

 

 

Pesti

Esti plin de energie, increzator in fortele proaspete. Totusi nu esti deloc rabdator cu altii si chiar te enervezi din pricina unor solicitari venite din partea lor. Starea de nervozitate afecteaza si partenerul de cuplu, care nu stie cum sa se poarte cu tine ca sa nu te enervezi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23 martie 2014