Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 22-28 septembrie

 

Balanta

Capitolul romantism nu este foarte fericit. Poate ca este o idee buna sa mergi impreuna cu partenerul de viata la un terapeut. Problemele sunt mai profunde decat crezi. Simti ca se poate face mai mult si ca meriti mai mult.

 

 

Scorpion

Ai lipici la persoanele de sex opus. Ai incredere in fortele proprii, iar atentia de care te bucuri din partea lor iti creste stima de sine. Si relatiile cu familia si prietenii sunt armonioase. Te bazezi pe sfaturile lor sub toate aspectele.

 

 

Sagetator

Esti mai visator decat de obicei si nu te poti concentra. Ai vise mari, ca de exemplu sa cumperi o casa in care sa traiesti pana la adanci batraneti alaturi de persoana iubita. Atentie sa nu devii prea idealist.

 

 

Capricorn

O intalnire romantica iti poate schimba viata. Fie participi la o emisiune televizata sau radio la care sa-ti gasesti jumatatea, fie mergi la o petrecere unde sa intalnesti o persoana interesanta. Esti pregatit sa explorezi?

 

 

Varsator

Primesti o invitatie care te intriga – prieteni cu beneficii. Desi simti o atractie puternica, nu stii daca sa accepti sau nu. Desi ti-ar placea ideea de a nu avea obligatii, parca ai vrea totusi sa stii ca in relatie sunt si cateva limite.

 

 

Pesti

Discuti deschis cu partenerul de cuplu despre valori morale, spirituale si despre religie. Esti convins ca toate aceste discutii vor reusi sa aduca in relatie un plus din moment ce impartasiti aceleasi idealuri spiritual si intelectuale.

 

Author: free textures.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21 septembrie 2014