Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 22-28 iulie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 22-28 iulie

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 21-28 iulie 2013.

 

 

 

Berbec

La inceputul saptamanii, persoanele singure au cateva intalniri si exista sanse sa intalneasca pe cineva care sa-i aprecieze la adevarata lor valoare.

Persoanele cuplate se simt oarecum frustrate in relatie. Daca iti faci curaj si iti marturisesti adevaratele sentimente sunt sanse mari sa va rezolvati problemele si, spre finalul saptamanii, sa aveti un weekend romantic si fierbinte.

 

 

Taur

Daca te inscrii in categoria “celibatari” e timpul sa nu te mai inchipui buricul pamantului. E un inceput care poate aduce in jurul tau persoana de sex opus cu care poti forma un cuplu de invidiat.

Daca faci parte din randurile celor cuplati, este timpul sa asculti si parerea partenerului. Pana acum ai facut doar ce ai vrut tu si poti da dovada de egoism daca nu renunti la aceasta atitudine.

 

 

Gemeni

Daca esti singur si ti-ai format un ideal, este timpul sa-ti faci anumite modificari si sa fii mai flexibil. Nu cataloga o persoana sau alta dupa aparente si cerceteaza si dincolo de “copertile cartii”.

Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu iti va fi foarte usor sa te pui in pielea persoanei iubite. Se anunta cateva probleme la job care vor umbri viata de cuplu, insa in weekend sunt sansele unei iesiri ce va culmina cu momente fierbinti.

 

 

Rac

Desigur, dragostea inseamna emotii puternice, insa vei putea vedea mai clar lucrurile daca separi sentimentele de fapte. Un prieten te va a aduce cu picioarele pe pamant si iti vei da seama de realitate.

Cei cuplati vor cunoaste o noua etapa a relatiei lor, legaturile devenind mult mai puternice. Totusi, spre finalul saptamanii se anunta mici disensiuni. Respira adanc si numara pana la 10 inainte de a spune ceva si apoi sa regreti.

 

 

Leu

Inainte sa scoti un ragnet de bucurie ca ti-ai gasit in sfarsit marea iubire, ar fi mai indicat sa mai ai putina rabdare. Analizeaza cu atentie toate aspectele si n-ar fi rau pana miercuri sau joi, cand instinctele iti vor functiona mult mai bine. S-ar putea sa fie doar o simpla atractie si nu persoana cu care sa-ti petreci tot restul vietii.

Pentru persoanele care formeaza deja un cuplu se anunta un sfarsit de saptamana exploziv, in care veti imbina utilul cu pasiunea.

 

 

Fecioara

Ai o viata atat de bine organizata incat nu-ti poti inchipui ca – dintr-o data – o scanteia a dragostei te poate da peste cap. Si cu toate astea, se pare ca se intampla. Joi sau vineri este posibil sa cunosti pe cineva care iti va zdruncina existenta monotona.

Daca esti deja implicat intr-o relatie de cuplu, vei avea cateva probleme financiare de rezolvat cu persoana iubita. Daca ai planuri pentru un weekend romantic ar fi bine sa-l amani, intrucat pot aparea disensiuni din pricina banilor.

 

 

Balanta

Te simti in forma atat din punct de vedere fizic, cat si intelectual, creativ si emotional. Rezultatul este pe masura. Persoanele de sex opus te inconjoara cu afectiune. Ti-e greu sa faci o alegere decisiva de frica sa nu optezi pentru cineva gresit. Nu te grabi!

Persoanele care formeaza deja un cuplu se bucura de momente linistite, incarcate de intelepciune. Relatia cunoaste o noua dimensiune din punct de vedere spiritual.

 

 

Scorpion

Ai multa energie si din punct de vedere amoros orice este posibil. Joi sau vineri este posibil sa intalnesti o persoana care te va intriga cu aerul sau misterios.

Cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu traiesc momente pasionale, intreaga saptamana. Totul va culmina in weekend, cu o iesire romantica. In ciuda oboselii pe care ambii parteneri o vor resimti, nimic nu va umbri pasiunea.

 

 

Sagetator

Persoanele singure vor face cunostinta cu un admirator secret (sau poate doi!). Vesti bune se anunta inca de la inceputul saptamanii si asta datorita firii lor optimiste.

Daca ai deja pereche, saptamana aceasta este o combinatie perfecta intra distractie si romantism. Cina la lumina lumanarilor, intalniri amoroase in oras, incheiate cu un foc de artificii in dormitor.

 

 

Capricorn

Niciodata sa nu spui niciodata. Se pare ca saptamana aceasta este cu noroc pentru tine, daca esti singur. Esti deschis si guraliv, ceea ce nu e ceva obisnuit la tine, iar asta iti aduce in jur mai multe persoane de sex opus. Cu siguranta vei avea de unde alege.

 

Daca esti deja “cuplat”, joi sau vineri se anunta o zi cu adevarat “hot”. Ai incredere in instinctele tale si urmeaza-le. Amana-ti daca poti sarcinile de la birou si pregateste-i o supriza persoanei iubite.

 

 

Varsator

Te bucuri de atentia persoanelor de sex opus, cu toate acestea nu esti hotarat ce a faci mai departe. Daca nu te inspira nimic, asteapta pana joi sau vineri cand, se pare, intuitia ta va fi la cote maxime.

Persoanele implicate intr-o relatie de cuplu au mai multe intalniri cu prietenii: teatru, billiard, jocuri de carti etc. Toate insa se vor termina acasa, in dormitor. Si nu e vorba doar de somn!

 

 

Pesti

Ti se pare ca este foarte greu sa-ti gasesti perechea si aproape ca te-ai saturat sa o mai cauti. Poate ca e timpul sa iei o pauza. Asta inseamna doar sa fii putin mai relaxat si sa lasi lucrurile sa se intample asa cum este menit sa se intample.

Daca te afli deja intr-o relatie de cuplu, in aceasta saptamana vei fi foarte rasfatat. Te bucuri de intreaga atentie a persoanei iubite, de gesturile ei tandre. Se anunta un weekend pasional si fierbinte.

Data articol: 21 iulie 2013