Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 19-25 august

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 19-25 august

Iata ce iti rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 19-25 august 2013.

 

 

Berbec

Esti intr-o continua crestre de libido. Indiferent ce se intampla in celelalte aspecte ale vietii tale, nimic nu perturba fericirea din dormitor. Reusesti sa te relaxezi, sa creezi o atmosfera romantica, seducatoare, cu muzica, lumanari… Toata saptamana te bucuri din plin de viata!

 

 

Taur

Esti entuziasmat si crezi ca planetele s-au aliniat special pentru tine, ca sa recuperezi timpul pierdut. Ai fost atat de mult implicat in activitatile de la birou, incat ai uitat de viata intima de acasa, iar acum vrei sa indrepti lucrurile. Intimitatea si conectivitatea dintre tine si partener sunt in crestere.

 

 

Gemeni

Ai multa energie si o canalizezi pe toata spre departamentul “romantism”. Nu te grabesti, iei totul incet, cu calm si cu multa pasiune. Persoana iubita este incantata si descoepri alaturi de ea ca viata poate fi traita si altfel decat pe repede inainte.

 

 

Rac

Iti dai seama ca in ultima vreme ai cam neglijat partenerul de cuplu si incerci sa-ti iei revansa. Ce-i drept este si un moment prielnic pentru asta. Legaturile dintre voi se vor intari atat in plan spiritual, cat si fizic. Ai tot felul de idei care te vor aduce si mai aproape de partenerul de viata. Energia care te caracterizeaza in aceasta perioada va duce la crearea unor momente ce greu vor fi uitate.

 

 

Leu

Se anunta o saptamana in exclusivitate dedicata iubirii. Uiti de tensiuni, de dead-line-uri, de rapoarte si iti dedici intreaga atentie persoanei iubite. Pasiune, sentimente patrunzatoare, onestitate sunt cuvintele care caracterizeaza aceasta saptamana.

 

 

Fecioara

Partnerul de viata este cald si atent doar la tine. Nu trebuie decat sa te lasi purtat de val si sa accepti tot ce ti se intampla. Este o perioada propice cimentarii relatiilor de cuplu. Fii tu insuti, opreste-te din critici si transforma-le in complimente.

 

 

 

Balanta

Esti cald si tandru, ca si cand cineva ar fi spus o vraja asupra ta. Vorbesti, zambesti, esti incantator… Persoana de langa tine aproape ca a uitat cand ai fost ultima data asa. Este timpul sa readuci romantismul si pasiunea in relatia voastra si sa recuperezi timpul pierdut cu rezolvarea problemelor de la birou.

 

 

Scorpion

Transformi fanteziile in realitate. Saptamana aceasta se anunta favorabila intalnilor romantice, noptilor pasionale si soaptelor fierbinti. Pasiunea care te caracterizeaza se va dezlantui. Partenerul de viata va fi mai mult decat multumit.

 

 

 

Sagetator

Creezi in minte cateva scenarii de suductie pe care abia astepti sa le pui in aplicare. Partenerul de viata va avea parte de surprize de proportii. In fiecare zi a saptamanii il va astepta o noua aventura. Nici nu va apuca sa se plictiseasca.

 

 

Capricorn

Visezi sa-ti duci iubitul(a) pe o insula tropicala, unde sa va puneti in practica toate fanteziile. Si pana sa ajungi in locurile exotice si in realitate, creezi in propriul dormitor o atmosfera de vacanta. Pasiunea si romantismul sunt la cote inalte.

 

 

Varsator

Saptamana aceasta incerci sa te reconectezi cu partenerul de viata. Era si momentul. In ultima vreme, l-ai cam trecut pe linie moarta. Intelegi unde ai gresit si unde ai exagerat, iar acum esti dispus sa repari ce ai stricat.

 

 

Pesti

Ai trecut prin suisuri si coborasuri alaturi de persoana iubita si crezi ca a venit momentul sa o rasfeti putin, sa-i multumesti si sa o rasplatesti pentru rabdarea pe care a avut-o pana acum cu tine. Vei reusi sa o surprinzi in mod placut si sa va apropiati din nou.

Data articol: 18 august 2013