Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 17-23 noiembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 17-23 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 17-23 noiembrie.

Berbec

Dedicatia si angajamentul sunt aspecte cheie acum, atat si in relatia de cuplu, cat si in relatiile de lucru. In relatia de cuplu, nivelul de intelegere si apreciere reciproca este inalt. Va ajutati reciproc si formati o echipa bine pusa la punct.

 

 

Taur

Esti atragator, fermecator, deschis, afectuos, iar manierele tale vor castiga atat prieteni noi, cat si admiratori noi. Faci o prima impresie excelenta, de aceea este recomandat sa faci cateva imbunatati aspectul fizic: o tunsoare noua, haine noi.

 

 

Gemeni

Viata ta amoroasa este armonioasa si satisfacatoare si ai un magnetism incredibil in randul persoanelor de sex opus. Te bucuri de atentia prietenilor si rudelor, iar afectiunea si dragostea lor te energizeaza si te stimuleaza.

 
Rac

Armonie si satisfactie emotionala in viata ta. Relatiile cu femeile se desfasoara fara probleme. Daca nu esti implicat intr-o relatie de cuplu, este momentul sa incepi sa cunosti oameni noi si sa descoperi acele persoane care sa-ti aduca implinirea emotionala reala.

 
Leu

Imaginatia ta amoroasa este puternica. Visezi la o „dragoste adevarata” si de multe ori realitatea este denaturata de „ochelarii de indragostit” pe care ii porti. Ar fi bine sa nu faci angajamente ferme in aceasta perioada pentru ca nu ai cea mai clara imagine a realitatii.

 
Fecioara

Traversezi o perioada fericita in care oferi si primesti apreciere, dragoste si fericire. Esti mai deschis decat de obicei si dornic sa-ti exprimi sentimentele. Eforturile tale artistice sunt puse in valoare, iar oamenii te vor inconjura cu caldura.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16 noiembrie 2014