Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 17-23 martie

 

Balanta

Ti se pare ca ai trait mult prea mult timp in rutina si ai vrea sa spargi bariere. Vrei sa explorezi mai mult latura ta creativa si imaginativa si ii faci partenerului de cuplu tot felul de propuneri menite sa revigoreze viata intima. Se anunta o saptamana fierbinte.

 

 

Scorpion

Iti faci planuri pe termen lung si ai tendinta de a pune accent pe cariera. Indiferent de hotararile finale, incearca sa nu neglijezi foarte mult viata de cuplu, daca vrei ca relatia sa nu se deterioreze.

 

 

Sagetator

Simti nevoia de mai multa atentie si mai multa afectiune. Ti se pare ca nu primesti suficienta si esti destul de irascibil. Vorbeste cu partenerul de cuplu, spune-i ceea ce simti. S-ar putea ca el sa nu-si dea seama ca treci printr-o perioada mai delicata si nu stie ce are de facut. Comunicarea va putea preveni aparitia unor tensiuni in cuplu.

 

 

Capricorn

Sentimentele tale fata de partenerul de cuplu sunt din ce in ce mai puternice. Ai grija, insa, sa nu ai prea multe cerinte si sa fii prea pretentios, iar persoana iubita sa nu se poata ridica la nivelul asteptarilor tale. Poti avea sentimentul ca nu primesti pe cat de mult daruiesti, insa aceasta problema se poate rezolva discutand despre nevoile fiecaruia.

 

 

Varsator

Esti confuz si nu te poti concentra deloc. Ti se pare foarte greu sa-i intelegi pe ceilalti, nici pe tine nu te intelegi cateodata. Nu stii ce vrei, esti foarte sensibil, nervos, iti schimbi starea de dispozitie de la o zi la alta. Nu esti o companie prea placuta, insa reusesti sa te aduni si sa faci cateva modificari in bine.

 

 

Pesti

Esti nervos, anxios, intr-o dispozitie certareata. Relatiile cu familia si cu o persoana de sex feminine sunt foarte tensionate. Esti rigid si te deranjeaza toate lucrurile care nu mai sunt in conformitate cu noile tale dorinte si nevoi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16 martie 2014