Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 16-22 iunie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 16-22 iunie

 Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 16-22 iunie 2014.

 

Berbec

Dorintele sexuale sunt puternice si iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Iti place sa ii ajuti si sa le faci pe plac pentru a avea liniste si armonie in jurul tau.

 

Taur

Esti creativ atragi situatii care sa-ti solicite imaginatia. Traversezi o perioada in care faci tot ceea ce-ti place. Magnetismul puternic atrage in jurul tau persoane de sex opus. Esti afectuos si dragastos.

 

Gemeni

Simti un impuls puternic de a incerca lucruri noi, neconventionale. Te surprinzi pe tine insuti dorindu-ti sa faci lucruri pe care nu te-ai fi gandit vreodata sa le incerci. Faci schimbari radicale in viata ta.

 

Rac

Ai o saptamana plina de evenimente placute, intalniri cu oameni dragi. Caldura si armonia din jurul tau iti dau aripi. Te simti implinit si fericit.

 

Leu: Relatia cu persoana iubita este foarte stransa si armonioasa. Petreceti timp impreuna, dar si cu oameni dragi pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme. O saptamana cu multe intalniri, petreceri si evenimente fericite.

 

Fecioara

Faci tot posibilul sa fii remarcat. Ai o dorinta foarte mare de a iesi in evidenta, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Persoanele de sex opus sunt atrase de veselia si felul tau de a fi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15 iunie 2014