Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 ianuarie

Balanta

Nu ai parte de cea mai fierbinte saptamana din viata ta, insa lucrurile nu stau nici chiar atat de rau. Cheia este sa-ti deschizi inima si sa fii sincer cu tine insuti si cu persoana pe care o iubesti. In doi ar trebui sa renunti la egoism si sa vorbesti mai mult despre “noi” decat despre “eu”.

 

 

Scorpion

N-ar trebui sa subestimezi puterea dragostei. Esti cu capul in nori, nu te poti concentra, instinctul iti spune ca trebuie sa fortezi anumite limite. Totusi este indicat sa nu fortezi lucrurile, ci sa le lasi sa evolueze natural. Duminica se anunta o zi plina de pasiune.

 

 

Sagetator

Comunici foarte usor cu partenerul, mai ales la inceputul saptamanii. Iti deschizi foarte usor sufletul si esti pe aceeasi unda cu persoana iubita. Simtul umorului de care dai dovada il molipseste si pe partener, il destinde si astfel va puteti bucura de un weekend relaxant si fierbinte.

 

 

Capricorn

Dragostea nu prea pluteste in aer si trebuie sa depui eforturi ca sa reusesti sa indupleci persoana iubita. Asculta-ti inima, fii onest si deschis si incearca sa nu exagerezi. Nu te angaja in jocuri periculoase si mizeaza pe o comunicare sincera, fara ascunzisuri.

 

 

Varsator

O saptamana prielnica atat pentru cei singuri, cat si pentru persoanele care au o relatie. Ei reusesc sa linisteasca tensiunile existente si sa-si foloseasca imaginatia pentru a crea o atmosfera calda, romantica, prielnica pentru amor.

 

 

Pesti

Saptamana este aglomerata, insa reusesti sa-ti faci timp si pentru dragoste. Ai multa energie si o pui in slujba placerii partenerului de viata. Esti romantic si creativ si persoana iubita este incantata de toata atentia pe care i-o acorzi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12 ianuarie 2014