Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 12-18 mai

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 12-18 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 12-18 mai 2014.

 

 

Berbec

Brusc te simti nesatisfacut de viata pe care o duci, de oamenii cu care te intalnesti si cu lucrurile pe care le faci. Toata rutina zilnica te enerveaza. Vrei sa evadezi si sa te apropii mai mult de natura. Pui un aplicare un plan de vacanta alaturi de persoana iubita.

 

 

 

Taur

Treci printr-o perioada dificila, multe lucruri simple pur si siplu refuza sa se intampla asa cum vrei tu. Insa nimic nu este intamplator, toate au un scop, indiferent de planurile si intentiile tale. Toate aceste frustrari iti dau peste cap si viata intima.

 

 

Gemeni

Relatia cu persoana iubita este armonioasa si pasionala. Lucrurile se aranjeaza din punct de vedere social si material, iar asta iti da un avant in dormitor. Se anunta o saptamana activa, cu petreceri si iesiri in oras.

 

 

Rac

Vrei sa iesi din rutina si sa lasi loc spontaneitatii in viata ta. Pana acum ai fost o persoana destul de rigida cu programul sau si vrei sa simti gustul flexibilitatii. Iti vin in minte tot felul de idei de care partenerul de viata este mai mult decat incantat.

 

 

Leu

Iti exprimi sentimentele cu o usurinta iesita din comun. Partenerul de viata stie exact ce vrei de la el, iar comunicarea contribuie din plin la cimentarea unei relatii armonoiase. In plan profesional lucrurile merg la fel de bine, iar implinirea materiala se rasfrange pozitiv si asupra vietii intime.

 

 


Fecioara

Viata sociala iti influenteaza din plin viata intima. Primesti saptamana aceasta si niste critici la locul de munca, iar asta te lasa fara chef. Persoana iubita incearca sa fie alaturi de tine pentru a putea face pasi inainte in cariera.

 

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11 mai 2014