Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 12-18 august

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 12-18 august

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros pentru saptamana 18-18 august 2013.

 

Berbec

Nu sunt semne foarte bune si se anunta cateva ostilitati pentru aceasta saptamana. Niciunul dintre voi nu vrea sa renunte la propriile valori si conceptii despre viata si atunci apar cateva probleme in dormitorul conjugal. E de recomandat sa incercati sa pastrati un echlibru si sa renuntati fiecare la dorinta de a prelua controlul. Calea de mijloc este cea care va multumi ambele tabere.

 

 

Taur

Ti se pare ca totul este perfect si te simti in plina forta fizica. Insa nu trebuie sa le faci tu pe toate. Vei sfarsi prin a fi epuizat si fara chef de alte lucruri. Este indicat ca, oricat de multa energie crezi ca ai, sa o “economisesti” pentru dormitor si sa nu irosesti doar la job. Iti poti ruga colegii sa faca si ei diverse lucruri la birou, pentru a nu ajunge extenuat acasa.

 

 

Gemeni

Se anunta multe evenimente in aceasta saptamana. Ai tot felul de intalniri, socializezi cat se poate de mult, insa tot te simti singur. Chiar daca esti inconjurat de oameni, tanjesti dupa o singura inima care sa fie aproape de tine. Nu iti pierde optimismul!

 

 

Rac

Te simti in mare dificultate. Ai de ales intre doua directii si nu stii care dintre ele este cea corecta si unde te vor duce cele doua drumuri. Alege cu inima acel drum pe care il simti special. E mai usor de zis decat de facut, insa trebuie sa ai incredere in tine.

 

 

 

Leu

Poate ca ar trebui sa renunti putin la atitudinea de sef. Cand vine vorba de iubire, trebuie sa fie ca intr-un dans. Fiecare are rolul sau si portiuni in care conduce si in care se lasa condus. Inainte de a lua vreo decizie, pune-te si in pielea persoanei de langa tine. Tu cum te-ai simti daca ea ti-ar face asa?

 

 

Fecioara

De obicei, esti foarte manierat. Insa in aceasta saptamana parca ai uitat de eticheta. Chiar daca esti nervos, chiar daca esti epuizat, este esential sa iti pastrezi calmul si sarmul. Indiferent de situatiile cu care te confrunti, alegerile iti apartin si trebuie sa fii responsabil de ele. Nu incerca sa dai vina pe persoana iubita.

 

 

Balanta

Te confrunti cu o situatie sensibila in cuplu. Crezi ca toata lumea are ceva impotriva ta, inclusiv persoana iubita. Incearca sa nu devii paranoic, sa te relaxezi si sa analizezi situatia la rece. Vei vedea ca lucrurile vor intra pe un fagas normal cu putina incredere in tine si in partenerul de viata.

 

 

Scorpion

Spiritul tau aventuros te poarta pe teritorii nebanuite. Insa starnesti multa gelozie cu actiunile tale. Persoanele de acelasi sex de invidiaza pentru succesul tau, iar persoanele de sex opus sunt suparate ca pe ele nu le bagi in seama. Important este sa-ti asculti inima si sa te lasi influentat de persoanele care incearca sa te convinga contrariul.

 

 

Sagetator

Vanatorul din tine a obosit si chiar a inceput sa se indoiasca de capacitatile sale. Nu dispera. Se pare ca esti pe drumul cel bun, chiar daca uneori nu pare. Desi sunt tensiuni in lumea ta, incearca sa treci peste ele. Vei depasi aceasta faza daca vei incerca sa nu exagerezi si sa crezi ca tot ceea ce faci este gresit.

 

 

Capricorn

Simti ca toate eforturile tale sunt in zadar, pentru ca nu primesti multumiri. Ti se pare ca dupa atatea zbateri nu se vede niciun rezultat. Cheia este insa sa ai rabdare, iar daca faci ceva faci pentru ca tu sa te simti bine. Nu cere neaparat ceva in schimb pentru ca, la un moment dat, vei primi si rasplata.

 

 

Varsator

Toate chestiunile legate de dragoste si sex ti se pare foarte confuze. Nu te descuraja. N-a zis nimeni ca e usor. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi, sa iei fiecare lucru asa cum e, sa te bucuri de viata, de iubire si de persoanele de langa tine.

 

 

Pesti

Primesti niste vesti pe care le asteptai de multa vreme. Incearca sa nu te entuziasmezi foarte tare. Pastreaza-ti naturaletea, altfel vei parea mult prea insistent si persoana iubita va da inapoi. Chiar daca sentimentele tale sunt puternice, nu o coplesi cu exagerari.

 

 

Credit foto: freedigitalphotos.net

Data articol: 11 august 2013