Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 noiembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 11-17 noiembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 11-17 noiembrie 2013.

 

Berbec

Viata amoroasa este in ascensiune. Vei trai momente de implinire sexuala. Partenerul va sti pe ce butoane sa apese pentru a te excita, iar tu vei avea prilejul sa il rasplatesti pe masura. O saptamana in care libidoul este la cote maxime.

 

Taur

Experimentezi momente romantice, cine la lumina lumanarii, bai in spuma. Este o saptamana in care vei incerca lucruri noi din punct de vedere sexual, iar trairile vor fi la cote maxime pentru ambii parteneri.

 

Gemeni

Vrei sa adaugi putine condimente in cuplu si incet-incet trasnformi o relatie ajunsa aproape platonica intr-una fierbinte. Weekendul reprezinta apogeul.

 

Rac

Esti mai deschis spre a discuta despre sex, prinzi curaj si iti dezvalui cateva fantezii ascunse, iar acest lucru va contribui din plin la dinamizarea relatiei. O saptamana in care asternuturile vor lua foc, iar dorintele carnale vor fi satisfacute una dupa alta.

 

Leu

O saptamana speciala, care iti va stimula toate simturile. Daca pana acum ai avut parte de experiente nesatisfacatoare, acum timpul si starea de spirit va permit sa reaprindeti scanteia pasiunii dintre voi.

 

Fecioara

O saptamana in care ai parte de trairi intense care isi ating apogeul duminica. Ai planuri pentru tine si persoana iubita si va bucurati impreuna de momente intime de exceptie. Daca esti singur este recomandat sa lasi in viata ta o persoana pe care o tot refuzi. Vei fi surprins.

 

Balanta

Vrei sa detii controlul in viata de zi cu zi si mai ales in dormitor. Persoana iubita este dornica sa-ti faca pe plac, insa nu fi prea egoist. Intoarce favorurile care ti se fac.

 

Scorpion

Se anunta o surpriza la mijlocul saptamanii viitoare. O persoana de sex opus isi marturiseste sentimentele fata de tine. Este foarte posibil sa incepeti o relatie de lunga durata.

 

Sagetator

Inceputul saptamanii nu se anunta promitator, insa de miercuri incolo ai parte de momente intense in dormitor. Uiti de inhibitii si faci tot ce-ti trece prin cap. Incerci cu partenerul locuri si pozitii noi care iti vor da satisfactii sexuala nebanuite.

 

Capricorn

Saptamana incepe bine inca din prima zi, mai ales daca esti singur. Este posibil sa intalnesti persoana la care visezi de-o viata. Fii atent si la birou, persoana dorita s-ar putea sa fie chiar sub nasul tau si sa nu-ti dai seama.

 

Varsator

Ti se deschid usi noi si poti ajunge in dormitorul unei persoane la care visezi mai devreme decat te-ai fi gandit. Nu trebuie sa confuzi insa dragostea cu dorinta carnala.

 

Pesti

Iti faci timp pentru persoana iubita si weekend-ul se anunta fierbinte. Nu vei uita prea curand aceasta saptamana, plina de momente pasionale.

Data articol: 10 noiembrie 2013