Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 10-16 martie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 10-16 martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 10-16 martie 2014.

 

 

Berbec

Daca esti singur, poti avea parte de un joc amoros cu o persoana din anturajul tau. Te gandesti sa te inscrii pe un site de matrimoniale astfel incat sa-ti largesti cercul de potentiali parteneri.

Persoanele implicate intr-o relatie de cuplu se vor bucura de momente romantice impreuna.

 

 

Taur

Nu stii daca e bine sau nu sa-ti dezvalui sentimentele, ti-e frica sa risti si crezi ca exista pericolul ca relatia sa se destabilizeze. Nu este ceva rau sa-ti recunosti vulnerabilitatile, mai ales ca in cuplu comunicarea este vitala. Daca simti ca nu poti avea incredere in persoana de langa tine, ar fi mai bine sa nu insisti in continuarea realtiei.

 

 

Gemeni

Esti indragostit si vrei sa spui la toata lumea. Iti scoti partenerul de cuplu in oras, la restaurant, creezi atmosfere care sa stimuleze mintea, simturile. Orizonturile in cuplu se maresc datorita comunicarii foarte bune dintre voi.

 

 

Rac

Saptamana aceasta iese la iveala latura ta kinky, iar partenerul de cuplu este mai mult decat incantat. Va puneti in practica fanteziile sexuale, cu cat mai “interzice”, cu atat mai placute pentru voi. Reusiti sa doborati multe tabuuri, iar relatia de cuplu va fi infloritoare.

 

 

Leu

Relatia de cuplu se imbunatateste vizibil, gratie suportului reciproc pe care vi-l oferiti. Traiti in armonie, iar impreuna sunteti mai puternici.

Daca esti singur, o intalnire spre sfarsitul saptamanii este mai mult decat incitanta. Iti place atat de mult de persoana respectiva, incat ai vrea sa-i propui deja sa va mutati impreuna.

 

 

Fecioara

O persoana de la birou iti face ochi dulci. Esti foarte aproape sa cedezi ispitei si chiar te gandesti sa-i propui o intalnire.

Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, saptamana aceasta puneti la cale un proiect important in doi: fie sa va mutati impreuna, fie o cerere in casatorie, fie sa faceti un copil.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 9 martie 2014