Ultimele

Horoscopul sexual al saptamanii 10-16 februarie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al saptamanii 10-16 februarie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 10-16 februarie 2014.

 

 

Berbec

La inceputul saptamanii se pot anunta cateva probleme de ordin medical, insa aceasta perioada de repaos poate fi de bun augur pentru intarirea relatiei. Discuti mai mult cu partenerul de viata, faceti mai multe planuri, iar asta duce la consolidarea legaturilor dintre voi.

 

 

Taur

Simti o puternica atractie sexuala pentru partenerul de cuplu, iar viata ta amoroasa este armonioasa si satisfacatoare. Relatiile cu prietenii sunt calduroase si iti dau energie si buna dispozitie. Esti creativ in dormitor, iar partenerul de cuplu are toate motivele sa fie bucuros.

 

 

Gemeni

Excesul de gelozie aduce un dezechilibru in relatia de cuplu. Este recomandat sa tii sub control pornirile exagerate, pentru a nu strica ce este frumos in relatia cu partenerul de viata.

 

 

Rac

Pasiuni ascunse, frica, gelozie, dorinte, tot acest amalgam de trairi isi face simtita prezenta in aceasta saptamana. Nu stii cum sa faci fata valului de emotii si ca atare au un comportament foarte schimbator. Ai noroc cu partenerul de viata care reuseste sa te linisteasca.

 

 

Leu

Esti foarte afectuos cu persoana iubita, dar iti faci timp si pentru prieteni. Viata sociala activa isi arata roadele si in dormitor, unde esti foarte relaxat si activ.

 

 

Fecioara

Esti foarte activ si creativ in dormitor. Ii scrii persoanei iubite biletele in care iti arati aprecierea si dragostea, dar si lucruri “picante” si chiar frivole. Toate acestea contribuie la sporirea intimitatii si la starnirea unor pasiuni nebanuite in pat.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 9 februarie 2014