Ultimele

Horoscopul sexual al lunii noiembrie 2013

Balanta

Dorinta de libertate din luna noiembrie a Balantelor ii cam sperie pe partenerii de viata ai acestora. Exista tendinte spre relatii pasagere (extraconjugale in cazul celor care sunt intr-o relatie de cuplu). Este recomandat sa fii cu bagare de seama si sa nu risti mai mult decat merita.

 

 

Scorpion

Luna noiembrie este plina de intalniri romantice, atat pentru Scorpionii singuri, cat si pentru cei aflati intr-o relatie de cuplu. In timp ce pentru persoanele cuplate se intrezaresc elemente de consolidare a relatiei, pentru cei singuri se anunta intalnirea cu marea dragoste, foarte posibil cineva din zodia Pesti.

 

 

Sagetator

Dai dovada de o energie debordanta. Toata luna este plina de intalniri amoroase si te atrag in special persoanele libertine, dornice de aventura. Si pentru Sagetatorii cuplati se anunta o luna plina de evenimente romantice. Comunicarea in cuplu sporeste si odata cu ea intimitatea relatiei, care deschide un drum spre experiente sexuale unice.

 

 

Capricorn

In luna noiembrie, dragostea si romantismul vor fi la cote maxime. Cei singuri vor gasi cele mai bune modalitati de a atrage persoanele de sex opus. Este posibil ca o relatie veche de prietenie sa se transforme intr-una romantica. In cuplu, va creste intimitatea si se anunta momente cu scantei in dormitor. Urmeaza-ti inima, atunci cand ai de luat decizii.

 

 

Varsator

Ai foarte multe intalniri care iti cresc respectul de sine. Faptul ca esti dorit si apreciat te face sa te simti mult mai stapan pe tine si astfel, succesul in randul persoanelor de sex opus creste simtitor. Este foarte posibil ca in urma acestor multiple intalniri sa inalnesti o persoana care sa merita continuarea unei relatii pe termen lung.

 

 

Pesti

Prinzi mai mult curaj sa-ti exprimi dorintele sexuale si astfel partenerul stie ce are de facut. Te bucuri din plin de viata, inclusiv de partea intima din viata ta. Daca esti singur, ti se vor deschide usi la ca nici nu visai si te vei bucura de experiente romantice unice. Desi nu exista garantia ca aceste experiente sa se transforme in ceva solid, pe termen lung, esti gata sa accepti orice provocare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 3 noiembrie 2013