Ultimele

Horoscopul sexual al lunii mai

 

Balanta

Intreaga ta atentie este indreptata catre latura amoroasa. Tensiunile cu partenerul de cuplu se vor linisti si ai ajuns la concluzia ca pierderea persoanei iubite este cel mai rau lucru ce ti se poate intampla. Planeta Venus va linisti apele si te va ajuta sa depasesti cu gratie noi situatii conflictuale, iar tu si partenerul de viata veti reusi sa pastrati o relatie bazata pe sentimente autentice.

 

 

Scorpion

Soarele se intoarce in sectorul relatiilor din zona ta, iar asta se traduce printr-o claritate a sentimentelor pe care le ai. Te vei simti ca si cand ai iesit la suprafata dintr-o ceata care te impiedica sa vezi lucrurile cum trebuie. Liniile de comunicare cu partenerul de viata se deschid, iar relatia amoroasa cunoaste o imbunatatire simtitoare.

 

 

Sagetator

Luna aceasta clarifici foarte multe probleme care in aprilie ti-au dat batai de cap. Ai timp sa iti indrepti atentia si spre partenerul de viata care te-a asteptat “cuminte” sa-ti “revii”. Spiritul tau romantic si aventuros renaste, esti intr-o forma de zile mari, iar persoana iubita este recompensata pe deplin pentru rabdare.

 

 

Capricorn

La inceputul lunii iti indrepti toata atentia spre capitolul romantic al vietii tale. Esti sincer, vorbesti din inima, iti faci planuri alaturi de persoana iubita. Desi vor mai exista niste mici tensiuni intre tine si partenerul de cuplu, acestea vor fi constructive si va vor ajuta sa va cunoasteti si sa va intelegeti mult mai bine unul pe celalalt. Relatia va resimti o imbunatatire semnificativa.

 

 

Varsator

Traversezi o perioada dificila din punct de vedere amoros, iar lucrurile nu par sa se schimbe foarte mult. Nu esti intr-o dispozitie romantica, te-ai inchis in tine si nimeni nu pare sa reuseasca sa te scoata din aceasta stare, nici macar partenerul de cuplu. O usoare revigorare a sectorului romantic din viata ta se prefigureaza dupa data de 29 mai.

 

 

Pesti

Esti intr-o deplina dispozitie amoroasa si traiesti clipe romantice alaturi de persoana iubita. Ai parte de liniste si armonie si te bucuri de suportul partenerului de cuplu. Va rezolvati cateva puncte vulnerabile, capatati incredere unul in celalalt, iar relatia voastra se cimenteaza.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 1 mai 2014