Ultimele

Horoscopul sexual al lunii iulie 2014

Balanta

Relatia cu partenerul de viata isi urmeaza cursul pozitiv. Te dedici in totalitate vietii de familie, iar timpul petrecut impreuna iti da vitalitate si putere. Iti exprimi cu usurinta sentimentele, iar persoana iubita va fi mai mult decat incantata de atentia pe care i-o vei acorda pe parcursul lunii iulie.

 

 

Scorpion

Dupa o perioada conflictuala, urmeaza una linistita, in care vei pune lucrurile in ordine alaturi de persoana iubita. Din punt de vedere sexual esti deschis catre noi aventuri si nu esti dispus sa iti tii ascunsa nicio fantezie.

 

 

Sagetator

Sagetatorii singuri isi vor face cunostinte noi, vor participa la tot felul de petreceri si reuniuni. Flirturile vor fi la ordinea zilei. Nu vor pierde prea mult timp gandind, se vor distra si vor savura fiecare moment. Persoanele cuplate vor reusi sa-si cimenteze relatia, fara sa depuna eforturi prea mari.

 

 

Capricorn

Este foarte posibil pentru Capricornii singuri sa isi gaseasca jumatatea. Sunt deschisi si comunicativi, iar acest lucru atrage in jurul lor multe persoane de sex opus. Pentru Capricornii cuplati se anunta o luna a destainuirilor, in care vor spune tot ce au pe suflet. Vor capata astfel incredere in ei si in sentimentele lor, iar acest lucru va duce la cresterea intimitatii in cuplu.

 

 

Varsator

Pentru Varsatorii singuri se anunta o luna agitata. Persoanele de sex opus vor fi pur si simplu vrajite de felul lor de a fi, si asta inseamna o multime de posibilitati de a ajunge in patul cuiva. Atentie la angajarea in relatii pasagere periculoase! Pentru cei care au deja o relatie se anunta o luna fierbinte, nivelul erotismului atingand cote inalte. Seducatori si pasionali, Varsatorii vor reusi sa-si aduca partenerul pe culmile extazului.

 

 

Pesti

In aceasta perioada accepti provocari care te vor dezvolta personal si spiritual. Aceste noi perspective vor aduce un plus relatiei de cuplu si vei reusi alaturi de partenerul de viata sa treceti de un impas destul de mare. In relatia sexuala este nevoie de un plus de erotism. Ofera-ti cateva momente de relaxare.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 30 iunie 2014