Ultimele

Horoscopul sexual al lunii februarie

 

 

Balanta

Persoanele singure au mari sanse sa isi gaseasca jumatatea. Chiar mai aproape decat si-au imaginat, printre vecini sau printre colegii de serviciu. Totul porneste natural si se desfasoara cu repeziciune, ajungand destul de repede la intimitati. Pentru cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu este posibil sa apara un copil. O surpriza se anunta dupa 25 februarie.

 

 

Scorpion

Refuzi sa iesi din starea de confort, iar asta poate insemna sa pierzi cateva oportunitati foarte bune. Nu lasa frustrarile acumulate in relatiile anterioare sa umbreasca o poveste de dragoste care ar putea fi foarte frumoasa. Cateva “turbulete” in amor se anunta in perioada 11-25 februarie.

 

 

Sagetator

Este in natura ta sa rezolvi lucrurile repede, insa in februarie n-ar trebui sa zoresti lucrurile. Ai de luat hotarari importante pe care trebuie sa le iei in liniste, dupa ce gandesti indelung. Iti pui in ordine sentimentele si cand vei avea lucrurile clare vei actiona in consecinta.

 

 

Capricorn

Te gandesti daca sa iti ceri sau nu persoana iubita in casatorie. Vrei sa-ti faci curaj, insa ceva te opreste. Luna februarie, Ziua Indragostitilor te pot influenta in decizie. Asculta-ti inima si ia decizia in consecinta. O posibila surpriza se anunta dupa 25 februarie.

 

 

 

Varsator

Sunt posibile calatorii in care sa poti pleca alaturi de persoana iubita. Ziua Indragostitilor se anunta de-a dreptul speciala, chiar cu cerere in casatorie pentru cei care nu si-au oficializat relatia. Sunt posibile si cateva momente mai tensionate, insa cu putina diplomatie le poti depasi.

 

 

Pesti

Poate fi dificil sa-ti dai seama ce gandeste persoana iubita, insa asta nu inseamna ca nu o poti intreba ce simte. Totusi, nu forta lucrurile, intrucat ii poti accentua starea de anxietate. Este foarte posibil ca actiunile tale anterioare sa o fi determinat-o sa se inchida in ea. Cu putina atentie, caldura si momente romantice puteti depasi situatia.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 2 februarie 2014