Ultimele

Horoscopul dragostei pentru saptamana 21-27 ianuarie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul dragostei pentru saptamana 21-27 ianuarie 2013

Saptamana aceasta dragostea se vede cu alti ochi. Realizam ca dragostea este un act plin de pasiune si nu ceva pe care sa-l bifam in agenda zilnica. Multe lucruri vor iesi la lumina, de la dorinte si pasiuni, la sentimente ca n-au ce cauta intr-o relatie. Unii vor prefera sa mearga singuri pe un drum sigur cu un scop final, decat sa hoinareasca impreuna cu cineva pe drumuri care nu duc niciunde.

 

 

 Berbec

Saptamana aceasta este foarte promitatoare pentru relatii. Da glas sentimentelor tale si dezvaluie-ti gandurile. Nu-ti subestima puterea de a spune adevarul. Fii constient de ceea ce doresti cu adevarat de la o relatie intima. Este posibil sa faci o calatorie pentru a te descoperi pe tine.

 

 

Taur

Impartaseste-i partenerului de viata ce dorinte ai vrea sa ti se implineasca. Apoi roaga-l sa le spuna pe ale lui. S-ar putea sa ai surpriza sa coincida, iar acest lucru sa duca la imbunatatirea relatiei intime. Daca esti singur, iesi in lume. Sunt sanse mari sa gasesti persoana potrivita.

 

 

Gemeni

Persoana iubita asteapta foarte mult de la tine. S-a obisnuit cu abilitatile tale de a-i descoperi si cele mai mici dorinte si sa i le indeplinesti. Dar cum ramane cu sentimentele si nevoile tale? E timpul sa nu te mai simti rusinat si sa spui ceea ce simti cu adevarat.

 

 

Rac

Simti ca ceva lipseste din viata ta. Daca esti implicat intr-o relatie, vrei mai mult spatiu pentru tine. Starile de indoiala si incertitudine nu-ti fac deloc bine. Si nici pentru relatia de cuplu nu sunt sanatoase. Este timpul sa te hotarasti ce vrei cu adevarat. Pentru asta vei avea nevoie de o mica cruciada cu tine insuti.

 

Leu

Te vei intreba cine este persoana de langa tine si cat de bine o cunosti. Daca esti singur vei incepe sa te simti deziluzionat. Este timpul pentru o schimbare. Ca orice om ai dreptul sa fii iubit asa cum meriti. Nu-ti sacrifica adevaratele nevoi doar pentru ca alti iti spun ca asa e mai bine. Ia-ti viata in maini, hotaraste ce vrei cu adevarat, fii cinstit cu tine insuti si bucura-te de tine, pentru ca si persoanele de sex opus sa o faca.

 

 

 

Fecioara

Saptamana aceasta simti nevoia de dragoste si romantism. Te visezi intr-o nava spatiala in care sa fii rasfatat si sa ti se indeplineasca toate dorintele. Pe de alta parte, crezi ca toate astea tin de domeniul SF. Dar daca vrei cu adevarat sa mergi in aceasta “calatorie” la care visezi, ar fi mai bine sa-ti dai voie sa crezi si in science-fiction.

 

 

Balanta

Este posibil sa te indragostesti in aceasta saptamana. Oricat de mult ti-ai dori sa intelegi de ce s-a intamplat acest lucru, n-ai sa gasesti un raspuns. Pur si simplu va fi persoana potrivita la locul potrivit. Va fi cineva care va arata asa cum trebuie, va avea ochii care trebuie, zambetul care trebuie… Dispui de toata energia, veselia, charisma de care ai nevoie ca sa o/il cuceresti la randul tau.

 

 

Scorpion

Incepi sa-ti dai seama ca esti mai mult cum ar vrea persoana de langa tine, decat cum ai vrea tu insuti. Si tot astepti sa spui asta, si astepti, si astepti… Vrei sa spui ce-ti doresti cu adevarat si tot amani pe motiv ca nu gasesti momentul potrivit. Este timpul sa te hotarasti si sa clarifici lucrurile intr-un fel sau altul.

 

 

Sagetator

Ai fi in stare sa urci si muntii pentru dragoste, sa te eliberezi de inhibitii, sa scapi de rutina si plictiseala si sa descoperi si alte modalitati de a te bucura de viata. Trebuie doar sa decizi daca vrei ca aceste lucruri sa le descoperi cu un partener pe termen lung sau cu cineva intr-o relatie pasagera. Oricare ar fi raspunsul, incearca sa nu incurci pe ceilalti.

 

 

Capricorn

Pentru ca ai tot tinut in tine, saptamana aceasta este posibil sa explodezi ca un munte plin de dinamita, fara sa tii cont de consecinte si de sentimentele persoanei de langa tine. Daca esti singur, este timpul sa incepi intai sa te iubesti pe tine insuti, inainte de a le cere altora sa o faca.

 

 

Varsator

Simti nevoia sa gusti din fiecare placere a vietii si partenerul iti impartaseste sentimentele. E timpul sa lasati totul deoparte si sa va aventurati impreuna pe taramnul placerii.

 

 

Pesti

Toti prietenii si-ar dori sa fie ca tine: visator, pasional, sexy. Generos si excitat, esti gata oricand pentru orice. Nu refuzi si nu ti se refuza nimic.

Cuvinte cheie:
Data articol: 20 ianuarie 2013