Ultimele

Horoscop sexual saptamana 20-26 mai 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual saptamana 20-26 mai 2013

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 20-26 mai.

 

 

Berbec

Ai o saptamana norocoasa. Orice iti pui in cap, iti iese. Capitolul dragoste este infloritor. Daca esti singur, o fosta iubire iti face din nou ochi dulci si vei profita de ocazie. Cei care sunt “cuplati” fac planuri de casatorie, iar cei care sunt casatoriti depun eforturi sustinute pentru a-si consolida relatia.

 

 

Taur

Trebuie sa o iei mai usor si sa te cunosti mai bine. Fara o liniste interioara nu poti avea liniste in relatie. Abia apoi vei cunoaste o implinire in viata amoroasa. Te vei bucura din plin de placerile vietii alaturi de persoana iubita. Totul va fi la inaltime, ca de altfel orice partida de sex cu un Taur.

 

 

Gemeni

In aceasta saptamana ai parte de mai multe revelatii. Lucruri pe care pana acum nu le-ai luat in serios isi demonstreaza adevarata valoare. Dragostea si pasiunea se declanseaza exploziv odata ce constientizezi aceste lucruri. Vei avea parte de nopti fierbinti alaturi de persoana iubita, iar asta va contribui la intarirea relatiei.

 

 

Rac

O saptamana plina de succes pe toate planurile: job stabil, remuneratie satisfacatoare, familie iubitoare si prieteni saritori. In plan afectiv lucrurile sunt pe calea cea buna. In momentul in care vei putea sa-ti intelegi partenerul de viata vei reusi si sa te ridici la nivelul asteptarilor lui.

 

 

 

Leu

Te simti stapan pe tine si toate castigurile materiale din ultima perioada te fac sa crezi ca esti pregatit pentru o viata de familie. Cei care sunt implicati intr-o relatie de cuplu vorbesc din ce in ce mai serios despre o casatorie. Pentru persoanele singure se anunta cateva oportunitati de a-si intalni jumatatea.

 

 

Fecioara

In aceasta saptamana se pot imbunatati aspecte ce tin de cariera si finante, iar in tot acest demers familia este un adevarat sustinator in depasirea obstacolelor. Pentru a te bucura de o viata amoroasa mai buna, este indicat sa renunti la glumele pe care le mai faci din cand in cand pe seama partenerului de viata, glume care nu-i pica tocmai bine.

 

 

Balanta

Te mai linistesti putin si poti acorda timp si vietii de cuplu. Incearca sa elimini toate elementele negative din relatie, ce s-au acumulat pana acum din cauza lipsei tale de implicare, si ia-o de la capat! In plan sexual nu te avanta prea tare, apeleaza la tact. Nu te astepta ca partenerul de viata sa-ti sara instantaneu in brate dupa ce n-ai fost “prezent” atata vreme.

 

 

Scorpion

Ai o viata sociala activa si cu ajutorul prietenilor cu care te intalnesti vezi viata si din alte unghiuri. Asa iti dai seama ca in ultima vreme ai neglijat relatia de cuplu si incerci sa te revansezi. Nimic nu te mai opreste sa-ti satisfaci partenerul de viata. Iar acesta din urma va fi mai mult decat incantat de “revenirea” ta.

 

 

Sagetator

Ai parte de o saptamana norocoasa, cu ocazii fericite. Succesul din cariera profesionala va avea un impact major asupra vietii de cuplu. Te bucuri de momente romantice si excitante, esti mai pasional ca oricand si mai dedicat vietii de cuplu. Pentru celibatari se preconizeaza o cerere in casatorie.

 

 

Capricorn

Este indicat ca in aceasta saptamana sa nu faci niciun exces. Asta nu insemna ca nu te vei bucura de intimitate.  Dimpotriva! Vei avea parte de momente excitante alaturi de partener si chiar se pune in discutie conceperea unui copil.

 

 

Varsator

Incepi sa te concentrezi asupra importantei vietii de familie. In ultima vreme nu prea ai fost activ, iar relatia cu partenerul de viata este putin instabila. Cuvintele tale, chiar daca sunt bine intentionate, sunt interpretate gresit. Apeleaza la tact si vei reusi sa stabilizezi situatia. Pentru persoanele singure se preconizeaza o intalnire romantica cu cineva de la birou.

 

 

Pesti

Te dedici studiului, insa nu trebuie sa uiti de partenerul de viata. O viata de cuplu necesita prezenta activa a doua persoane. Te poti ocupa de invatat, dar aloca si vietii amoroase un spatiu un agenda ta. In acest fel veti putea depasi obstacolele din viata de cuplu.

Data articol: 19 mai 2013