Ultimele

Horoscop sexual saptamana 16-22 decembrie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual saptamana 16-22 decembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 16-22 decembrie 2013.

 

Berbec

Comunicarea este vitala in cuplu. S-ar putea sa acumulezi niste frustrari din cauza faptului ca nu reusesti sa te faci bine inteles, insa atat timp cat folosesti cuvinte ocolitoare nu vei putea reusi. Incearca abordarea directa, sincera si vei vedea ca nu vor mai exista neintelegeri sau interpretari ale spuselor tale.

 

 

Taur

Esti foarte vorbaret si atragi toate privirile. Persoanele de sex opus iti sorb pur si simplu cuvintele. Esti pozitiv si energia ta debordanta face victime. Cineva te admira de la distanta, insa nu are curajul sa-si dezvaluie sentimentele.

 

 

Gemeni

Ai avut destule esecuri in dragoste si, cu toate acestea, de fiecare data astepti cu nerabdare urmatoarea aventura erotica. N-ar fi rau sa ramai, totusi, cu picioarele pe pamant si sa iti pastrezi realismul. Nu idealiza orice relatie.

 

 

Rac

Ti se pare ca ai prea multe responsabilitati pe cap si vrei o vacanta. Nu trebuie sa iti alegi o destinatie exotica. O simpla iesire in natura alaturi de persoana iubita te poate scoate din stresul si agitia care te-au coplesit.

 

 

Leu

Se intrevede o noua cucerire. O persoana de sex opus este pur si simplu data peste cap de sarmul si inteligenta ta. Este tot timpul langa tine, iti soarbe glumele cu pofta si iti face ochi dulci la tot pasul. Hotaraste-te daca vrei sau nu o relatie cu aceasta persoana si nu-i da sperante desarte.

 

 

 

Fecioara

Reactionezi foarte repede, iei decizii rapid si astfel reusesti sa treci peste o mare greseala. Ai o abilitate fantastica de a pune cap la cap lucrurile si de a le face o evaluare cat se poate de corecta. Aceasta abordare iti face relatia de cuplu excelenta.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15 decembrie 2013