Ultimele

Horoscop sexual saptamana 15-21 iulie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual saptamana 15-21 iulie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 15-21 iulie 2013.

 

 

 

Berbec

Esti nerabdator si cateodata egoist cand faci dragoste. Nu prea esti dispus sa fii atent si la nevoile si placerile partenerului. Esti stapanit de dorinta si toata saptamana esti cu gandul numai la sex.

 

 

Taur

Ai un apetit crescut pentru intimitate si simti mai tot timpul nevoia de a atinge si de a fi atins. Te bucuri din plin de momente pasionale alaturi de persoana iubita.

 

 

Gemeni

Esti creativ si ai in minte tot felul de idei cand vine vorba despre sex. Pozitii noi, locuri noi, spre incantarea partenerului de viata care nu apuca sa se plictiseasca alaturi de tine in aceasta saptamana.

 

 

Rac

Esti razbunator. Chiar si pentru cele mai mici lucruri spuse de partenerul de viata, simti nevoia sa platesti cu aceeasi moneda. Nu este o atitudine sanatoasa, iar asta se va vedea si in plan sexual.

 

 

Leu

Pasional si romantic iti coplesesti partenerul de viata cu daruri senzuale. “Rasplata” va fi pe masura: nopti fierbinti in care sa-ti demonstrezi talentele de “rege”.

 

 

Fecioara

Calm la suprafata, reusesti sa stapanesti un val de pasiune care clocoteste in interior. Spre finalul saptamanii “explodezi” si te bucuri alaturi de partenerul de viata de momente intime de vis, in care ii vei satisface toate poftele.

 

 

Balanta

Esti foarte atent si dedicat persoanei iubite. Toate actiunile tale sunt indreptate spre a-i satisface dorintele si fanteziile. Eforturile tale vor fi rasplatite pe deplin si impreuna veti ajunge pe culmile placerii.

 

 

Scorpion

Manipulator ca de obicei, faci ce faci si tot in pat ajungi. Partenerul de viata nu are insa de ce sa se planga. Esti seducator si irezistibil, foarte priceput in arta iubirii.

 

 

 

Sagatator

Jucaus si pasional, simti nevoia unor aventuri iesite din comun. Visul pare mai aproape decat crezi, iar spre finalul saptamanii te asteapta o supriza in care sa imbini pasiunea si placerea.

 

 

Capricorn

Simti nevoia sa incetinesti putin ritmul si sa te bucuri de cateva momente de liniste alaturi de persoana iubita. Vrei sa evadezi intr-un loc izolat, unde sa nu auzi decat vorbele ei(lui) dulci.

 

Varsator

Iubaret din fire, vrei sa ti se indeplineasca toate poftele. Noroc ca persoana de langa tine te iubeste mult si te va rasfata toata saptamana. Nu trebuie insa sa fii prea egoist.

 

 

Pesti

Iti rezolvi toate problemele pe care le aveai pe cap si de-acum ti-e gandul numai la sex. Vrei sa recuperezi toate momentele pierdute in care ai incercat sa gasesti solutii pentru problemele de la job.

Data articol: 14 iulie 2013