Ultimele

Horoscop sexual saptamana 15-21 aprilie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual saptamana 15-21 aprilie 2013

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 15-21 aprilie 2013.

 

 

 

Berbec

Esti spontan de felul tau, si chiar se intampla ca toate lucrurile pe care ti le programezi sa iti iasa prost. Asa ca nu te mai chinui. Urmeaza-ti instinctul si fa ceea ce crezi ca este mai bine. Spre sfarsitul saptamanii vei cunoaste pe cineva in care vezi pe cineva cu potential spre o relatie de lunga durata. Merita sa incerci. Daca formezi deja un cuplu, spre finalul saptamanii vei marca un eveniment deosebit alaturi de prsoana iubita.

 

 

Taur

E ceva vreme de cand n-ai mai fost la o intalnire in adevaratul sens al cuvantului, atat de mult incat vei spune “DA” primei persoane care te invita. Insa tot ce trebuie sa faci este sa preiei fraiele vietii tale, sa iesi in oras cu prietenii, sa dai de stire ca esti “pe piata” si sa cauti pe cineva compatibil cu tine. Daca esti deja implicat intr-o relatie, lucrurile iti vor merge ca pe roate. Tu si partenerul de viata faceti o echipa buna pe toate planurile.

 

 

 Stii cum sa te hranesti ca sa fii sanatos si viguros, in general, si pe plan sexual, in special? Fii un barbat informat! Afla detalii despre Ghidul sanatatii sexuale a oricarui barbat, pe care il poti achitiziona trimitand un SMS, aici.

 

 

Gemeni

Reteaua de prieteni, familie, colegi de serviciu si vecini este in alerta. Cu totii se straduiesc sa-ti gaseasca o pereche si te trimit pe la tot felul de blind date-uri. Esti extrem de capricios si niciuna dintre persoanele cu care te intalnesti nu-ti este pe plac, la fiecare gasesti cate ceva de comentat. De fapt esti cu gandul la un “ex” care nu iti iese din cap. Daca ai deja pereche vei avea o saptamana de neuitat. ESti plin de energie si nimic nu-ti sta in cale pentru a satisface persoana de langa tine.

 

 

Rac

Te bate gandul sa reinnozi relatia cu un “ex”, mai ales ca te intalnesti cu respectiva persoana din ce in ce mai des, absolut intamplator si te gandesti ca poate, nu e chiar intamplator. Chiar daca toata lumea merita o a doua sansa, fii totusi cu bagare de seama. Daca formezi deja un cuplu, incepi sa ai suspiciuni asupra partenerului de viata. Este adevarat ca gelozia are si ea partile ei bune, insa daca duci totul la extreme s-ar putea sa pui prea multa presiune asupra relatiei.

 

 

Leu

Iti place la nebunie sa cunosti oameni noi, sa explorezi lucruri noi. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformi absolut orice persoana noua intalnesti intr-un potential partener de cuplu. Daca esti deja implicat intr-o relatie, vei explora noi laturi in ceea ce priveste amorul. Esti oricum o fire aventuroasa, iar partenerul de viata nu apuca sa se plictiseasca alaturi de tine.

 

 

Fecioara

Simti nevoia sa-ti exprimi sentimentele si temerile, desi nu prea te caracterizeaza acest lucru. Ai grija, insa, in fata cui te destainui. Daca speri ca aratandu-ti inima vei prinde in capcana vreun viitor posibil partener de cuplu, s-ar putea sa faci asta cu cine nu trebuie. In cazul in care esti implicat deja intr-o relatie, s-ar putea ca viata amoroasa a cuplului sa fie data peste cap de niste discutii aprinse legate de bani. Nu uita, comunicare este cheia succesului intr-o relatie.

 

 

Balanta

Ti se pare din ce in ce mai greu sa fii singurul necuplat din cercul tau de prieteni. Desi pare ca nu mai ai niciosperanta in a-ti gasi jumatatea, nu dispera. Nu se stie niciodata ce-ti aduce aduce clipa. Daca formezi deja un cuplu, ar trebui sa te porti ca atare. Nu transforma relatia intr-o competitie – cine da mai mult. Lucrati in echipa, asta va va aduce mai multe beneficii.

 

 

Scorpion

I-ai ajutat pe toti cand au avut probleme in amor, incat nu te-ai concentrate deloc pe problemele tale. Iar acum te-ai trezit singur intr-un cerc de prieteni cuplati. Incearca sa te concentrezi si pe viata ta persoanala si nu refuza nicio intalnire care se intrezareste doar pentru a nu-ti neglija prietenii. Daca esti deja cuplat, partenerul de viata va fi in culmile extazului. Vei da dovada de multa inventivitate in satisfacerea dorintelor sale. Iar stradania iti va fi rasplatita din plin.

 

 

 

Sagetator

S-ar putea ca o intalnire pe care o ai pe la mijlocul saptamanii sa nu iasa asa cum ti-ai fi dorit. Insa nu fi tensionat. Fa haz de situatie si s-ar putea ca umor sa sparga gheata. Persoana de langa tine te va vedea si altfel: detensionat si pus pe glume, nu doar un scortos in cautarea perfectiunii. Daca esti deja implicat intr-o relatie s-ar putea sa intampini cateva probleme emotionale care sa creeze o distanta intre tine si partenerul de viata. Nu prelungiti agonia pana la finele saptamanii: discutati acum si rezolvati problema.

 

 

 

 

Capricorn

Te prinde nostalgia si te uiti pe niste fotografii vechi si pe niste mesaje de dragoste de la fostul partener. Desi stii ca nu veti mai putea fi impreuna vreodata, iti place sa rememorezi clipele frumoase petrecute impreuna. Tot este bine, macar in acest fel vei stii ce greseli sa nu repeti in urmatoarea relatie. Daca esti deja cuplat, vei traversa o perioada destul de “innorata”. Insa daca faci o balanta a plusurilor si a minusurilor, vei vedea ca ai mai multe parti bune in relatie, decat rele.

 

 

 

Varsator

Iti place sa zbori din floare in floare si nu te afecteaza deloc faptul ca esti inca singur. Dimpotriva, savurezi fiecare clipa din statutul de “single”. Totusi , o persoana din anturajul tau iti face ochi dulci si te incanta ideea ca impartasiti aceleasi interese. Mai mult, pare ca a dat norocul peste tine. Este o persoana sensibila, atragatoare si cu mintea brici. Daca esti implicat intr-o relatie vei avea o saptamana incarcata. Vei petrece momente de neuitat alaturi de partenerul de viata.

 

 

 

Pesti

De ceva vreme iubesti in secret pe cineva din anturajul tau, insa iti este rusine sa-ti dezvalui sentimentele. De data aceasta iti iei inima in dinti si spui adevarul. Surpriza va veni spre finalul saptamanii daca respectiva persoana va accepta sa iasa cu tine. Iti vei da seama cat de priceput esti la vorbe pentru a seduce pe cineva. Daca ai un partener de viata vei petrece alaturi de el o saptamana de vis. Veti explora laturi noi ale relatiie voastre pentru ca ati ajuns amandoi la concluzia ca viata e prea scurta pentru a o trai tristi.

 

 

Data articol: 14 aprilie 2013