Ultimele

Horoscop sexual pentru saptamana 18 -24 martie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual pentru saptamana 18 -24 martie 2013

Iata ce spun astrele despre viata ta amoroasa in perioada 18-24 martie.

 

Berbec

Dai dovada de multa creativitate si apelezi la un intreg arsenal pentru a-ti seduce jumatatea: muzica, poezie, teatru, pasiune. Iar rezultatul va fi pe masura stradaniei tale. La un singur aspect mai trebuie sa ai grija – iubirea de sine. Daca tu nu te poti accepta asa cum esti, nici ceilalti nu o vor face.

 

 

Taur

Esti in cautare de noi orizonturi care sa contribuie la inchegarea relatiei pe care o ai in prezent. Esti pasional si reaprinzi flacara ce v-a unit candva. Nu uita insa ca nu trebuie sa privesti lucrurile ca si cum totul ti s-ar cuveni pe drept. Increderea reciproca este ingredientul secret al unei relatii puternice.

 

 

Gemeni

Trebuie sa fii atent ce spui in aceasta saptamana intrucat vorbele pot rani mai mult decat iti inchipui. Esti, de asemenea, tentat sa cazi prada „fructului oprit”. Chiar daca dai dovada de o stare de excitatie permanenta, o aventura extraconjugala nu va face deloc bine relatiei actuale.

 

 

Rac

Gasesti formula perfecta pentru ca viata ta sexuala sa iasa din impas: sex romantic combinat cu elemente picante. Diversificarea este cheia unei relatii reusite. Uita de dorinta de a detine permanent controlul si lasa chimia dintre tine si partener sa lucreze.

 

 

Leu

Iti dai frau liber dorintelor si pasiunilor in plan fizic. Esti extrem de doritor si fiecare mangaiere si soapta fierbinte a partenerului de viata te excita la maximum. Traiesti intens fiecare clipa de intimitate in aceasta saptamana.

 

 

Fecioara

Dragostea e o lupta pentru tine in aceasta saptamana. Ai multe discutii in contradictoriu care iti rup inima, insa, totul e bine cand se termina cu bine. Toate disputele se vor aplana, iar impacarea va fi dulce. Cheia este sa asculti si ce are partenerul de viata de zis.

 

 

Balanta

Traversezi o perioada de anxietate care va avea repercusiuni si in plan sentimental. Nu vrei sa-ti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale, iar asta s-ar putea sa duca la destramarea cuplului. Nu-ti foloseste la nimic daca stai si te gandesti la ce-a fost in trecut. Actioneaza astfel incat viata ta amoroasa sa revina la ceea ce-ti doresti.

 

 

Scorpion

Intalnesti tot felul de persoane si incepi sa devii retras. Nu este insa atitudinea optima daca vrei sa-ti gasesti jumatatea. Iesi la suprafata, arata-ti adevarata personalitate, poarta-te natural si vei vedea ca vei avea succes. Uita, de asemenea, de formula „prea frumos sa fie adevarat”. Daca tu n-ai incredere in tine, de ce ar avea altii?!

 

 

Sagetator

Dai dovada de inovatie si ai curajul sa arunci “la gunoi” toate credintele vechi care te tineau pe loc, mai ales in plan sexual. Telul tau este sa te bucuri impreuna cu partenerul de cuplu de toate placerile vietii si, cu putin ajutor din partea lui, vei reusi. Cauta-te pe tine insuti si adevaratele sentimente si pasiunea vor iesi la suprafata.

 

 

Capricorn

Nu te poti concentra asupra unor probleme de la serviciu si asta se repercuteaza asupra vietii amoroase. Fa-ti timp si pentru tine, odihneste-te si vei gasi solutii pentru rezolvarea problemelor. Apoi, concentreaza-ti atentia asupra partenerului de viata pe care l-ai neglijat in ultima perioada.

 

 

Varsator

Esti tentat sa “gusti” din fructul oprit, insa valorile morale cu care ai fost crescut nu te lasa sa calci stramb. Si bine faci. Vei descoperi impreuna cu partenerul de viata noi valente ale sexualitatii in cuplul vostru si va veti bucura impreuna de placeri nebanuite.

 

 

Pesti

Este timpul sa faci si ce vrei tu, nu doar ce vrea partenerul. Nu-ti fie rusine sa-ti dezvalui fanteziile si dorintele din punct de vedere sexual. Foloseste in folosul tau chimia care te leaga de partenerul de viata, discutati despre aceste aspecte. In fond, dragostea pe care o creezi este dragostea pe care o traiesti.

Data articol: 17 martie 2013