Ultimele

Horoscop sexual pentru saptamana 11-17 februarie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual pentru saptamana 11-17 februarie 2013

Iata cum vei sta cu dragostea in saptamana 11-17 februarie, potrivit previziunilor astrologice.

 

Berbec

Esti plin de initiativa, incepi ceva nou sau poate iti schimbi look-ul. Totul este in armonie, de la starile emotionale, la relatiile cu cei din jur (copii, partener de viata, colegi etc.). Esti plin de vitalitate, iar acest lucru este apreciat de persoana iubita. Daca esti singur, se anunta o intalnire fierbinte.

 

 

Taur

La inceputul saptamanii, poti traversa o perioada stresanta, asa ca ai grija sa nu iei deciziile pripite. Dupa aceea, vei deborda de energie fizica si sexuala, iar acest lucru nu este trecut cu vederea de catre partenerul de viata. Atentie, insa, nu te angrena in prea multe activitati (acasa sau la birou) intrucat resursele de energie se pot opri.

 

 

Gemeni

Atragi sexul opus ca un magnet, esti apreciat pentru romantismul tau si pentru abilitatile de interactiune sociala. Inspiri putere si incredere de sine, iata doua “ingrediente” care nu lasa indiferente persoanele de sex opus din jurul tau. Ai grija, insa, la deciziile pe care le iei si la actiunile urmatoare, intrucat s-ar putea sa-ti afecteze reputatia.

 

 

Rac

Sunt sanse mari sa-ti intalnesti marea dragoste, iar daca ai intalnit-o deja, relatiile dintre voi se cimenteaza. Dai dovada de intelegere fata de ceilalti si asta te ajuta sa cresti in ochii partenerului. Esti deschis si, ca urmare, ideile tale sunt foarte creative si romantice.

 

 

Leu

Esti stapan pe abilitatile tale de a cuceri persoanele din sexul opus, dar cateodata ai tendinta sa te joci cu focul. Fii totusi atent sa nu exagerezi pentru ca s-ar putea sa-ti strici relatia cu partenerul de viata, sau sa nu mai ai efect asupra persoanei pe care vrei sa o impresionezi.

 

 

Fecioara

Esti in armonie totala cu partenerul de viata. Te consideri implinit din toate punctele de vedere: emotional, familial, sexual. Esti deschis sa inveti lucruri noi, sa experimentezi pentru ca relatia sa se cimenteze.

 

 

Balanta

Traversezi o perioada destul de stresanta si poti fi impulsiv. Este recomandat sa faci ceva care sa te calmeze, altfel risti sa-ti periclitezi relatia. Cateva sedinte de masaj sau cosmetica iti vor schimba starea de spirit si astfel vei putea da frau liber imaginatiei pentru a te bucura de clipe romantice alaturi de persoana iubita.

 

 

Scorpion

Esti inventiv si sarmant si persoanele de sex opus sunt dornice sa te cunoasca mai bine. Este o perioada propice sa-ti intalnesti sufletul pereche. Fii deschis si vei vedea cate oportunitati se ivesc. Te vor ajuta vitalitatea si increderea de sine, precum si asertivitatea si initiativa.

 

 

Sagetator

Romantismul tau incurabil isi face din nou simtita prezenta. Stii cum sa te faci apreciat, iar asta iti da si mai multa incredere de sine. Intreaga saptamana se anunta armonioasa din toate punctele de vedere. Implinirea din sectorul amoros se va resimti si in celelalte aspecte ale vietii.

 

 

 

Capricorn

Cu toate ca saptamana nu debuteaza favorabil, pe parcurs te redresezi, iar stresul lasa locul armoniei in cuplu. Devii din ce in ce mai jucaus, iar imaginatia ta bogata este apreciata de partener. Stii ce vrei si nu iti sta in fire sa renunti pana cand nu reusesti sa obtii.

 

 

Varsator

Te streseaza situatia banilor, iar acest lucru nu te lasa sa acorzi atentie capitolului viata amoroasa. Incearca sa-ti rezolvi situatia financiara inainte ca bugetul sa-ti afecteze definitiv relatia de cuplu.

 

 

Pesti

Banii ti-au dat batai de cap, dar se pare ca ai gasit cheia succesului. Este timpul sa incepi lucruri noi si pur si simplu sa stralucesti. Odata ce-ai redobandit increderea de sine, viata amoroasa se va imbunatati simtitor.

Data articol: 10 februarie 2013