Ultimele

Horoscop sexual pentru saptamana 25-31 martie 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual pentru saptamana 25-31 martie 2013

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 25-31 martie.

 

Berbec

Spiritul aventuros iese din nou la lumina. Preiei initiativa si flirtezi la orice pas. Esti energic si persoanele de sex opus sunt atrase de focul din tine. Daca esti deja intr-o relatie, stii cand si cum sa adaugi condimentele necesare pentru a tine sangele clocotit prin vene.

 

 

Taur

Stii sa imparti cu success viata de acasa cu viata de la birou. Stabil si conservator, cateodata chiar incapatanat, gasesti totusi resurse sa fii creativ. Iar acest lucru nu va fi trecut cu vederea de partenerul de viata, care te va rasplati pe masura asteptarilor tale.

 

 

Gemeni

Nu te deziminti, doar esti o zodie duala. Saptatmana aceasta esti cand comunicativ, romantic, pus pe distractie si flirt, cand esti extrem de serios, rece si chiar nehotarat. Partenerul de viata nu va avea timp sa se plictiseasca descoperindu-ti toate fatetele.

 

 

Rac

Intuitia caracteristica te face sa ghicesti cu exactitate dorintele partenerului de viata. Stii exact pe ce butoane sa apesi pentru a-l urca pe culmile placerii. Esti extrem de devotat, dai dovada de simpatie si empatie, iar atentia ta va fi rasplatita din plin.

 

 

Leu

Cand intri intr-o incapere, toata lumea intoarce capul, in special persoanele de sex opus. Dai dovada de incredere in fortele proprii, iar acest lucru atrage ca un magnet. Se anunta o saptamana fierbinte caci sarmul tau va cuceri multe inimi.

 

 

Fecioara

Meticulos, ca de obicei, acorzi atentie fiecarui centimetru din corpul partenerului de viata. Bland si delicat, vrei sa-i oferi partenerului de cuplu momente de neuitat. Si vei reusi. Mai mult, nu va trece mult si aceste favoruri iti vor fi returnate.

 

 

Balanta

Saptamana aceasta va fi foarte echilibrata. Nu vrei sa ramai dator si intorci orice favor ti se face. Dai dovada de intelegere, dragoste. Reusesti sa-ti mentii calmul, iar asta va atrage persoanele de sex opus. Daca n-ai un partener de cuplu, in curand il vei gasi.

 

 

Scorpion

Pe cat de stapan pe situatie esti la exterior, pe atat de nehotarat esti in interior. Vrei pasiune, determinare, dedicare totala, insa ti-e teama sa-ti arati adevaratele sentimente. Daca vrei sa-ti cimentezi relatia de cuplu, rezolva aceasta problema pana nu e prea tarziu.

 

 

Sagetator

Iti faci planuri pentru o calatorie romantica, in care sa va regasiti reciproc. Esti comunicativ, optimist si entuziasmat. Nimic nu este imposibil cand tu esti prin preajma. Dai dovada de multa energie, iar asta va aduce un suflu nou relatiei de cuplu.

 

 

 

Capricorn

Esti foarte conservator si nu vrei sa se schimbe nimic. Stii ce-ti place, stii ce-i place partenerului de cuplu si nu esti tentat sa schimbi nimic. Ai grija, totusi, viata sexuala a cuplului mai are nevoie si de niste mici condimentari din cand in cand.

 

 

Varsator

Esti extrem de tacut si timid la inceputul saptamanii. Spre sfarsitul ei, insa, esti exact opusul: excentric, energic si pasional. Dai dovada de multa imaginatie, iar viata sexuala a cuplului va cunoaste noi orizonturi.

 

 

Pesti

Esti puternic si plin de viata, ceea ce atrage multe persoane de sex opus. De aici si tentatia de a flirta si chiar de a iesi in oras cu mai multe persoane. Comportamentul este insa total riscant, mai ales daca formezi deja un cuplu.

 

 

Credit foto: freedigitalphotos.net

Data articol: 24 martie 2013