Ultimele

Horoscop sexual: Cum vei sta cu dragostea in luna martie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual: Cum vei sta cu dragostea in luna martie

Iata ce spun astrele despre viata ta sexuala, in luna martie.

 

Berbec

Esti plin de energie si te simti un romantic incurabil. Dai dovada de mult entuziasm si incerci sa-ti clarifici relatia cu cineva special. Pe 11 martie se anunta o zi fierbinte. Pe 17martie vei purta o discutie foarte serioasa si revelatoare cu persoana iubita. Nu te grabi si nu lua decizii pripite. Asteapta sa treaca luna plina, de pe 27 martie.

 

 

Taur

Esti risipitor luna aceasta, atat financiar, cat si emotional. Latura ta pasionala iese la iveala, esti plin de viata, dornic de iubire. Esti seducator si nu exista flirt care sa nu dea roade. Daca esti intr-o relatie, vei simti o oarecare racire din partea partenerului de viata, in jurul datei de 27 martie, cand este Luna plina, insa dupa aceea, lucrurile intra pe un fagas normal si va veti bucura impreuna de cateva excapade romantice.

 

 

Stii care sunt cele mai intalnite probleme sexuale cu care orice barbat se poate confrunta de-a lungul vietii? Stii cum sa le recunosti si sa le depasesti fara jena? Afla raspunsurile de care ai nevoie in Ghidul sanatatii sexuale a oricarui barbat. Detalii aici!

 

 

Gemeni

Vrei sa te “cumintesti”, insa nu stii pe care dintre noile tale cuceriri sa o alegi. Dupa 17 martie este posibil sa ai deja stabilita “aleasa” sau “alesul”, dar inca sa ai indoieli daca sa renunti sau nu la libertatile unei persoane singure. Este recomandat sa iei o decizie dupa mijlocul lunii aprilie, cand planetele se vor alinia favorabil pentru tine.

 

 

Rac

Luna noua din 11 martie va scoate la iveala un romantic incurabil, care se va darui in totalitate partenerului. Vorbele tale mieroase vor cuceri inima persoanei iubite, iar pana la luna plina din 27 martie, “batalia” va fi castigata. Se anunta o luna plina de optimism si iubire.

 

 

Leu

Vei pune mai mult accent pe judecata in aceasta luna. In jurul datei de 17 martie, te vei reintalni cu o veche iubire, care iti va da mari sperante. Cu toate acestea, nimic nu se va concretiza, chiar daca tu vrei mai mult. Daca esti intr-o relatie, dupa data de 27 martie se anunta o calatorie exotica alaturi de persoana iubita, in care va veti satisface toate fanteziile.

 

 

Fecioara

Stii ce vrei si cand vrei. Esti foarte hotarat si se anunta o logodna sau o casatorie. Dupa 17 martie vei avea parte de escapade romantice alaturi de partener, iar dupa 27 martie, vei experimenta alaturi de partener momente de intimitate care va vor apropia si mai mult. Nu mai aveti nevoie de cuvinte, veti sti din priviri pe ce butoane sa apasati pentru momente de un erotism aparte.

 

 

Balanta

Esti nehotarat si nu stii daca in relatia pe care o ai in acest moment sa te implicit total (semn al angajamentului catre viitoare casatorie) sau sa iesi pur si simplu. Decizia te va macina pana aproape de Luna plina (27 martie), cand vei lua hotararea care crezi ca ti se potriveste. Va fi mult mai greu decat ai anticipat.

 

 

Scorpion

Luna noua de 11 martie te “inconjoara” de romantism. Esti pasional si simti ca plutesti pe covorul magic. Adaugi ingrediente erotice in viata ta sexuala si partenerul de viata este uimit. Iti impartasesti fanteziile erotice, ii soptesti vorbe sexy, faci tot ce stii tu mai bine pentru a-i crea iubitei/iubitului dispozitia necesara pentru partide fierbinti de sex.

 

 

Sagetator

Dupa 11 martie se anunta o escapade sexy alaturi de partenerul de viata. Pozitia lui Mercur te incurajeaza sa discuti deschis despre fanteziile tale ascunse si, mai mult, vei avea supriza ca ele sa si prinda contur in realitate, cu ajutorul iubitei/iubitului. Aceasta luna martie se anunta de neuitat. Vor fi “focuri de artificii”, ca la Revelion.

 

 

Capricorn

Prinzi curaj si iti arati adevaratele sentimente. Vei lua prin surprindere partenerul de viata care se obisnuise cu latura ta extrem de rationala. Te relaxezi si lasi lucrurile se evolueze de la sine. Si vor evolua intr-o directie buna. Te vei bucura de multe momente romantice si erotice alaturi de persoana iubita.

 

 

Varsator

Visezi la partide de sex in locuri exotice si indepartate. Si chiar te gandesti sa gasesti acea persoana cu care sa-ti pui in practica fanteziile. Desi ai vrea sa zbori “din floare in floare”, in realitate tanjesti dupa o iubire “sigura”, numai a ta. Ziua de 27 martie va fi un test: angajament vs. independenta. Grea decizie…

 

 

Pesti

Mintea ta zboara in trecut, spre momentele pline de pasiune alaturi de vechi iubiri. Nu lasa insa trecutul sa-ti tulbure prezentul. Mai ales ca se anunta o logodna sau o casatorie dupa 27 martie. E timpul sa mergi inainte alaturi de actualul partener de viata si sa experimentati impreuna momente sexy si romantice.

Data articol: 3 martie 2013