Ultimele

Horoscop sexual: Afla cum stai cu dragostea in perioada 11-17 martie

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscop sexual: Afla cum stai cu dragostea in perioada 11-17 martie

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in perioada 11-17 martie 2013.

 

 

Berbec

Un potential rival te face sa-ti revizuiesti atitudinea fata de persoana iubita. Nu este timpul sa faci valuri, ci doar sa iei deciziile cele mai intelepte pentru a rezolva problemele. Lasa deoparte aspectele legate de job si bani si concentreaza-te pe viata sentimentala.

 

 

Taur

Esti extrem de cald si chimia dintre tine si partenerul de viata creste simtitor. Te simti din ce in ce mai apropiat de acesta, simtiti ca apartineti unul celuilalt, va iubiti si sunteti foarte afectuosi. Porniti amandoi in cautarea unor aventuri care sa va apropie si mai mult.

 

 

 

Gemeni

Treci prin suisuri si coborasuri alaturi de persoana iubita. Insa toate momentele tensionate au menirea de a-ti dezvolta capacitatea de a le gestiona. Asuma-ti responsabilitatea, ia deciziile corecte si inspirate ci vei vedea ca adevaratele sentimente voi iesi la iveala.

 

 

Rac

Te simti coplesit si dezorientat. Incearca sa iti canalizezi toata energia in a experimenta in viata lucrurile care iti plac cu adevarat, care te fac sa te simti special. Nu te lasa condus de ego si lasa-te in voia sentimentelor de iubire.

 

 

Leu

Se anunta un final. Poate fi finalul problemelor sau finalul relatiei. Oricare ar fi raspunsul vei simti in acelasi timp si durere, si bucurie. Cei care sunt singuri simt o nevoie acuta de a avea o relatie stabila, cu toate acestea nu vor sa renunte nici la flirturile ocazionale, care le dau sentimentul ca sunt “potenti”.

 

 

Fecioara

Iti ignori nevoile sexuale si te concentrezi pe satisfacerea nevoilor partenerului. Simturile tale ascutite te ajuta sa-ti dai seama de potentialele “hopuri” din relatie si le rezolvi inainte de a aparea. Chiar daca simti ca la orizont nu se anunta nici un pericol, ar fi bine sa fii pregatit.

 

 

Balanta

Ai fost intotdeauna dornic sa-i ajuti pe ceilalti, iar acum acest ajutor iti este rasplatit intrucat prietenii iti fac cunostinta cu o persoana atractiva si speciala. Sprijinul lor iti da mai multa incredere in tine. Daca esti deja intr-o relatie, este recomandat sa te concentrezi si pe lucrurile marunte care tin pasiunea treaza.

 

 

Scorpion

E timpul sa iesi din carapacea pe care ti-ai construit-o pentru a te proteja. Nu toate persoanele din jurul tau vor sa te raneasca. Daca vei continua sa fii ocupat sa te aperi, s-ar putea sa nu vezi oportunitatile care trec pe langa tine. Lasa-te purtat de inspiratie si spontaneitate si vei avea de castigat.

 

 

Sagetator

Vrei sa petreci mai mult timp cu persoana iubita si nu e o idee rea deloc. Te va ajuta sa cimentezi relatia, sa consolidezi sentimentele pe care le ai fata de partenerul de viata, sa va bucurati impreuna de momente romantice.

 

 

Capricorn

Esti prea preocupat si nu pari sa te bucuri de momentele intime. Daca vrei ca relatia sa nu ti se strice, nu lasa problemele de la birou sa interfereze cu viata amoroasa. Fa un pas inapoi si reflecteaza. Merita sa pierzi iubirea vietii tale din pricina timpului in exces petrecut la birou.

 

 

Varsator

Nu te mai ascunde si lasa-ti adevaratele sentimente sa iasa la iveala. Prea multa mandrie si prea mult ego nu iti vor aduce nimic bun, mai ales pe termen lung. Este timpul sa te gandesti si la nevoile celorlalti atunci cand ceri ca tie sa ti se respecte nevoile.

 

 

Pesti

Vrei sa-ti condimentezi relatia de cuplu si pornesti intr-o calatorie romantica, pentru a petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita. Cu cat veti fi mai apropiati, cu atat relatia se va consolida. N-o sa-ti vina sa crezi, insa acest lucru va contribui si la o mai buna concentrare in cariera.

Data articol: 10 martie 2013