Ultimele

Horoscop dragoste saptamana 18-24 martie 2019. “Miscari de trupe” pe Cer. Ce-ti aduc in dormitor?

Relatii & Cuplu » Stiri » Horoscop dragoste saptamana 18-24 martie 2019. “Miscari de trupe” pe Cer. Ce-ti aduc in dormitor?
Horoscop dragoste aprilie 2018 - sfatulparintilor.ro - pixbay_com - heart-3215210_1920

Horoscop dragoste. Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 18-24 martie 2019. Incepe o saptamana puternica, una din acele saptamani pe care cu greu le uitam sau le trecem cu vederea. Multe se pot intampla acum, datorite schimbarii si reinnoirii aduse de evenimentele astrologice in cascada din zilele urmatoare. Avem echinoctiul de primavara, ultima SuperLuna plina a anului, startul zodiei Berbec, conjunctia Soarelui cu Chiron.

Cine poate ramane indiferent cu asemenea “miscari de trupe” pe Cer ?

Afla mai multe despre contextul astral al saptamanii si cum afecteaza el toate zodiile, in horoscopul saptamanal general.

Acesta fiind contextul astral al saptamanii, iata cum stai cu dragostea in aceasta perioada.

 

Horoscop dragoste Berbec

O saptamana dinamica si pasionala. Simti nevoia sa-ti exprimi sexualitatea si gasesti modalitati inedite de a face acest lucru. Ai  dispozitie optimista si iti este foarte usor sa comunici. Devii mai conciliant, esti gata sa pui pe primul loc neovoile partenerului.

Daca esti singur, saptamana este perfecta pentru a obtine intalniri sau pentru a-ti declara sentimentele fata de cineva cunoscut de curand.

 

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

 

 

 

Horoscop dragoste Taur

Relatia de cuplu este pe drumul cel bun. Comunicarea cu partenerul este la cote inalte. Asigura-te ca petreci timp de calitate cu persoana iubita. Poate iti iei o zi libera sau poate programezi ceva pentru weekend. Incearca sa te eliberezi de responsabilitati pentru a te bucura de putin mai mult timp pentru viata personala.

Daca esti singur, iesi mai mult cu prietenii. Buna dispozitie iti schimba vibratia si poti atrage cu usurinta mai multe persoane interesante in jurul tau.

 

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

 

 

 

Horoscop dragoste Gemeni

O saptamana interesanta in care iti poti imbunatati viata amoroasa in general, si relatia in special. Ai o dorinta puternica de a schimba lucrurile in bine. Comunicarea este la nivel inalt si poti sa-ti exprimi cu usurinta sentimentele si ingrijorarile.

Daca esti singur, fii pregatit pentru schimbari spectaculoase. Jumatatea este mai aproape decat crezi.

 

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

 

 

Horoscop dragoste Rac

Saptamana aceasta trebuie sa gasesti echilibrul intre viata personala si cea profesionala. Ai o multime de lucruri de care sa te ocupi, insa nu-ti neglija partenerul. Daca nu iti poti face timp in cursul saptamanii, ia in calcul sa iesi mai mult in weekend. Nu iti lua de lucru acasa, dedica-ti acest timp partenerului. Vorbeste mai mult cu el, spune-i ce ai pe suflet. Nu te ascunde. Acum este un timp excelent sa reface comunicarea.

Daca esti singur, fii mai deschis. Mai doboara niste ziduri. Celor din jurul tau s-ar putea sa le fie teama sa le escaladeze.

MESAJUL ARHANGHELILOR saptamal pentru ZODII

Citeste aici horoscopul general al saptamanii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2 3

Data articol: 17 martie 2019