Ultimele

Horoscopul sexual al lunii mai 2013

Relatii & Cuplu » Horoscop » Horoscopul sexual al lunii mai 2013

Afla ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna mai 2013.

 

 

Berbec

Luna mai se pare a fi foarte prospera pentru Berbeci, cu reale sanse pentru logodna sau casatorie. Aceasta luna este dinamica, iar viata ta sexuala cunoaste noi culmi. Vor fi incantate sa flirteze cu Berbecii persoanele nascute in zodia Sagetatorului. Dai dovada de multa energie in pat, esti romantic si pasional. Daca esti singur, ai tendinta de a “invarti” mai multi parteneri.

 

Persoanele care au un partener au sansa sa isi intareasca relatia gratie curajului si spiritului aventuros de care dau dovada in pat. Intreaga pasiune a lunii mai este putin umbrita din pricina unor probleme de sanatate ale partenerului de viata. Spre finalul lunii apar din aceasta cauza cateva disensiuni si discutii in contradictoriu. Daca nu iti stapanesti egoul poti avea de pierdut.

 

 

Stii ce calitati apreciaza o femeie la un barbat? Stii cum sa mentii flacara vie in dormitor? Afla raspunsul la aceste intrebari in Ghidul pentru sanatatea sexuala a oricarui barbat. Detalii aici!

 

 

Taur

Din toate lunile anului, luna mai este cea mai de varf, din punct de vedere sexual, pentru Tauri. Faci tot posibilul sa-ti imbunatatesti viata sexuala, iar toate aceste lectii iti vor prinde bine de-aici incolo. Loial, pasional si, mai ales, incapatanat, nimic nu te opreste din a-ti satisface placerile tale si pe ale partenerului. Iar stradania ta va fi recompensata din plin cu dragostea persoanei iubite.

Totusi, spre mijlocul lunii mai, Taurii sunt supusi unor tentatii adulterine. Indiferent daca esti sau nu casatorit, daca te lasi prada acestor tentatii este foarte posibil sa pierzi mai mult decat crezi. Armonia cuplului risca sa se deterioreze.

 

 

 

 

Gemeni

Luna mai aduce pentru Gemeni o revigorare a vietii sexuale. Intreg anul este pentru Gemeni ca un roller coaster, insa luna mai pare putin mai linistita. Incantatori si seducatori, Gemenii au parte de momente suprinzatoare. Taurii si Scorpionii se anunta a fi partenerii perfecti pentru persoanele singure din zodia Gemenilor.

In luna mai se anunta un moment major: fie o casa noua, fie o cerere in casatorie.

Persoanele casatorite vor redefini notiunea de romantism in cuplu, iar starea pasionala va dura pana in luna iunie. Atat timp cat vor reusi sa separe mintea de inima, Gemenii se vor bucura de momente de intimitate la cote inalte.

 

 

Rac

Luna mai are aspecte pozitive si pentru nativii din Rac. Timizi de felul lor, Racii isi depasesc barierele si dau dovada de un curaj iesit din comun. Ceea ce are drept rezultat o multime de oportunitati in plan sexual. Weekend-uri romantice ii asteapta pe cei singuri. Un coleg de serviciu sau cineva din cercul de prieteni isi declara sentimentele care sunt mai mult decat o simpla simpatie.

In familiile Racilor casatoriti domneste armonia. Unele probleme pot aparea din cauza deplasarilor cu serviciul. Toate aceste disensiuni se vor finaliza spre sfarsitul lunii, cand totul va intra pe fagasul normal, in special in plan sexual.

 

 

 

Leu
Increzator in fortele proprii, sanatos si prosper, te gandesti sa-ti largesti familia. S-ar putea insa ca lucrurile sa nu iasa tocmai asa cum ti-ar dorit si tocmai din aceasta cauza pot aparea unele disensiuni cu partenerul de viata. Este recomandat sa nu iti pierzi cumpatul si sa intelegi si punctul de vedere al persoanei iubite.

Leii singuri vor gasi in aceasta luna potentiali parteneri de cuplu in randul persoanelor cu care au interese comune: fie la sala, fie in club, fie la serviciu.

Se anunta si unele calatorii de afaceri in care se strecoara si cateva momente de placere.

 

 

Fecioara

Reusesti sa depasesti anumite blocaje si sa te bucuri din plin de viata sexuala. Se imbunatateste un aspect in viata profesionala, iar acest lucru contribuie la declansarea unor schimari in plan afectiv. Siguranta de sine te face mai atragator in fata persoanelor de sex opus. Flitezi la tot pasul, iar persoana de langa tine este entuziasmata. Esti jucaus si flexibil, vorbaret si seducator. Se intrezaresc si cateva calatorii pe care le transformi in escapade amoroase alaturi de partenerul de viata. Spre finalul lunii se anunta si cateva disensiuni in cuplu, insa daca lasi ego-ul deoparte totul se va rezolva foarte usor.

Pentru persoanele singure se anunta o intalnire amoroasa cu sanse mari de transformare intr-un cuplu de lunga durata. Persoanele compatibile sunt din Scorpion, Fecioara, Taur sau Leu.

 

 

 

 

Balanta

Iti dai toata silinta sa te reinventezi si sa dezmortesti viata sexuala. Iti faci alti prieteni care iti pot aduce alti potentiali parteneri de sex. Esti foarte vorbaret, iar asta este un plus in fata potentialilor rivali. Cineva din zodia Scorpionului pare a fi partenerul ideal. Sincer, la fel de vorbaret, acesta iti ofera un feedback promitator.

Spre mijlocul lunii lucrurile par sa se strice din pricina incertitudinii de care dai dovada. Hotaraste ce vrei sa faci cu viata ta si mergi mai departe.

Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu n-ar fi rau sa dai atentie si nevoilor partenerului de cuplu. Incearca cine romantice, plimbari pe inserat, ascultati muzica in surdina. Toate aceste lucruri vor readuce romantismul in viata voastra.

 

 

 

Scorpion

Dragoste, relatie pe termen lung, logodna, casatorie. Acestea sunt cuvintele-cheie pentru Scorpioni in luna mai. Vei socializa extrem de mult: fie ai intalniri, participi la nunti si botezuri. Fiecare dintre aceste evenimente aduce in viata ta potentiali parteneri de cuplu. Lucrurile par a se concretiza insa, luna viitoare.

Cei care formeaza deja un cuplu au parte de cimentarea relatiilor fie printr-o casatorie, fie prin aparitia unui copil in cuplu. Va bucurati de multa inimitate si de o noua etapa in viata voastra amoroasa. Surprize sexy, biletele de dragoste, cine romantice. Viata voastra sexuala va inflori de-a dreptul.

 

 

 

Sagetator

Daca inceputul lunii nu pare promitator din punct de vedere amoros, dupa mijlocul lunii mai se anunta oportunitati clare. Poate cineva de la serviciu, poate un apropiat iti face ochi dulci si depasiti bariera de “doar prieteni”. Este posibil ca aceasta persoana sa fie din zodia Berbecului, Balanta sau Rac.

 

In randul Sagetatorilor care formeaza deja un cuplu se anunta mici disensiuni, mai ales daca nu va intelegeti reciproc si nu incercati sa lucrati ca o echipa. Daca vreti ca relatia sa nu se rupa petreceti mai mult timp impreuna, renuntati la critici si creati o atmosfera plina de incredere.

Este, posibil, de asemenea, sa fii tentat sa cedezi insistentelor venite din partea unui coleg de serviciu de sex opus. Daca tii la partenerul de cuplu ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa cazi in ispita adulterului.

 

 

 

Capricorn

Dragoste, sex, bani, putere, status si success. Iata cuvintele-cheie ale lunii mai pentru Capricorni. Sarmul tau natural aduce oameni noi in jurul tau. Daca faci parte din tabara celibatarilor se anunta o intalnire fierbinte cu cineva de sex opus din zodia Fecioarei. Nu trebuie sa te dai peste cap ca sa o cuceresti. Doar sa fii tu insuti, vesel si plin de viata.

Daca te inscrii in categoria persoanelor casatorite este posibil sa simti oarecare dorinta de libertate. Cu toate acestea, nu esti deloc tentat sa calci stramb, desi in jurul tau se invart niste doritori. Esti insa destul de implicat in relatia de cuplu si nu vrei sa o strici din pricina unor impulsuri de moment.

 

 

 

Varsator
Esti vesel si optimist. Desi se anunta cativa “norisori” in viata amoroasa, gasesti solutiile pentru a-i indeparta. O escapada romantica, o a doua luna de miere, te va apropia si mai mult de partenerul de cuplu. Persoanele singure vor avea o viata sociala activa, vor participa la petreceri, intalniri, reuniuni unde isi vor etala sarmul cuceritor.

Cei implicati intr-o relatie se hotarasc sa nu mai prelungeasca asteptarea si vor face marele pas spre cererea in casatorie.

Persoanele care sunt deja casatorite voi gasi noi modalitati pentru a creste intimitatea si pentru a se bucura de o viata in doi plina de pasiune. Va faceti noi planuri, noi obiective, ba chiar se pune in discutie marirea familiei.

 

 

Pesti

Esti implicat prea mult in munca de la birou si uiti de viata sentimentala. Daca nu te opresti putin sa te organizezi s-ar putea sa ramai singur pana la adanci batraneti si sa-ti para rau. Ai grija si de acest aspect al vietii tale.

Persoanele care sunt implicate intr-o relatie de cuplu vor intampina dificultati de comunicare. Nimic grav, insa trebuie sa privesti si punctul celuilalt de vedere. In acest fel iti vei da seama  ca munca asidua de la birou te-a impiedicat sa vezi ca in ultima vreme ti-ai neglijat partenerul care tanjeste dupa momente romantice alaturi de tine. Fa-ti putin timp pentru a va reconecta.

Data articol: 28 aprilie 2013