Ultimele

Fac sex si de 20 de ori pe zi. Multa lume ma invidiaza, dar… Povestea reala a unei nimfomane

sex de 20 de ori pe zi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - one-3109447_1920

„Primele 6 luni au fost minunate. Faceam sex de sase ori pe zi. Apoi energia lui a inceput sa scada si am fost nevoita sa punct punct pentru ca stiam ca nu pot fi satisfacuta. Am fost nefericita pentru ca imi placea cu adevarat de el”, si-a continuat tanara povestea.

Cerise admite: „Vreau sa fac sex de 20 de ori pe zi – este primul lucru la care ma gandesc imediat ce ma trezesc. Daca nu o fac sunt moracanoasa si intru in depresie. E ca fumatul, te elibereaza de tensiunea acumulata”.

Tanara, care foloseste prezervative si anticonceptionale, a incercat sa-si rezolve problemele cu sexul de o noapte, insa fara prea mult succes: „Ma duceam in cluburi pentru satisfacerea nevoilor sexuale. M-am culcat cu 5 barbati, insa nu au fost prea grozav pentru ca bausem inainte, iar dupa nu ma simteam prea mandra de mine”.

Nevoile sexuale ii distrag atentia si de la munca. Cerise este angajata la un salon de frumusete.

„Din fericire fac doar 10 minute pana la munca asa ca uneori imi iau o pauza si merg acasa sa ma eliberez. Uneori si cand ma duc la cumparaturi mi se face pofta de sex, asa ca nu de putine ori ma trezesc ca nu stiu de ce ma aflu in magazin. Nu ma uit la scenele de sex de la tv pentru ca ma simt inconfortabil”.

Cerise ia in calcul tot mai serios sa apeleze la ajutor specializat pentru a-si calma libidoul: „In trecut eram prea jenanta sa merg la psiholog, insa acum stiu ca trebuie sa-mi infrunt problema. Prietenii mei stiu cat de mult imi afecteaza viata asa ca ma sprijina. Mi-ar placea sa am o relatie stabila, oamenii ar putea fi gelosi pe dorinta mea sexuala, insa adevarul este ca imi distruge viata amoroasa”.

Cat de des ar trebui sa faci sex intr-un cuplu

Sursa: closeronline.co.uk

foto: pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 28 iulie 2023