Dovedit stiintific! Ce se intampla in corpul tau cand faci sex mai des

09 septembrie 2019,
Vizualizari: 18.349, 1 azi
Ce se intampla in corpul tau cand faci sex

Stii situatia aceea in care esti cu sotul/ia si tu nu-ti amintesti un anumit lucru si pocnesti din degete repetand intr-una „Imi sta pe limba insa nu-mi amintesc” pana cand fie tu, fie jumatatea ta isi aminteste pentru tine? Sau atunci cand tu si partenerul de viata terminati propozitiile incepute de celalalt? Este excelent sa simti aceasta conexiune intensa si acel nivel ridicat de conectivitate care exista intre voi.

Este un sentiment care arata ca voi ati tras lozul castigator atunci cand v-ati casatorit, nu-i asa?

Nu este de mirare faptul ca persoanele care au o legatura stransa (indiferent ca este vorba despre sot/ie, sora/frate sau cel mai bun prieten) iti pot citi gandurile, insa un nou studiu confirma faptul ca membrii unui cuplu au memorii comune. In plus, partenerii care au o relatie stransa, o intimitate sanatoasa au amintiri mult mai vii cand sunt impreuna decat cand sunt despartiti. Cu alte cuvinte, cu cat faceti mai mult sex impreuna cu atat mai frumoase vor fi amintirile voastre.

Cercetatorii de la Universitatea Macquarie din Australia au realizat patru studii la care au participat cupluri ce ar fi trebuit sa-si aminteasca anumite cuvinte de pe o lista pe care o studiasera inainte.

Desi partenerii s-au descurcat bine la aminitirea cuvintelor atat cand erau impreuna cat si atunci cand erau separati, de fiecare data cand se aflau impreuna amintirile deveneau mai „colorate si amanuntite”. S-a stabilit, astfel, ca un cuplu poate memora mai bine, mai clar si cu mai multe amanunte un eveniment atunci cand cei doi soti se aflau impreuna. Si ce cuplu nu-si doreste ca in timpul unei petreceri sa se afle in centrul atentiei gratie talentelor de a-si aminti evenimente amuzante si interesante?! Acest lucru se intampla datorita abilitatilor partenerilor de a-si aminti o multime de amanunte si de a le reda cat mai clar.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole