Sondaj despre sex: De cate ori pe zi se gandesc barbatii la sex?

07 aprilie 2020,
Vizualizari: 1.727, 1 azi
De cate ori se gandesc barbatii la sex

Nu exista metode mai bune de a afla despre preferintele oamenilor decat sondajele despre sex. Si cu cat sunt mai multi oameni in esantion cu atat mai relevante sunt rezultatele. Unele dintre raspunsuri sunt cu adevarat uimitoare insa altele nu fac decat sa confirme anumite lucruri. Spre exemplu stim ca barbatii se gandesc mai tot timpul la sex chiar daca o fac mult mai rar decat si-ar dori, iar acest lucru a fost confirmat intr-un recent sondaj de opinie.

 

 

Nu degeaba in mai toate reclamele produselor pentru barbati tema sexualitatii este omniprezenta.

Specialistii nu aveau cum sa nu profite de tendintele urmasilor lui Adam. Acelasi sondaj despre sex a certificat si ca cele mai multe dintre femei se gandesc la sex mult mai putin decat partenerii lor. In acelasi timp insa stim ca exista si urmase ale Evei cu un apetit sexual la fel de vorace ca al barbatilor, sau care se gandesc la sex la fel de des sau chiar mai des decat barbatii. Insa, pana la urma acestea sunt exceptiile care confirma regula, iar unii dintre barbati sunt suficient de norocosi sa intalneasca astfel de femei.

 

 

Sondaj despre sex: Barbatii se gandesc de 13 ori pe zi la sex

OnPoll.com a chestiont peste 3.000 de oameni, iar rezultatele nu fac decat sa confirme lucruri pe care le banuiam: faptul ca o femeie obisnuita se gandeste la sex doar de 5 ori pe zi. In vreme ce un barbat se gandeste de 13 ori la sex insa fac amor in medie de doar doua ori pe saptamana sau de 104 ori pe an. „Barbatii sunt cunoscuti pentru faptul ca au fantezii sexuale foarte dese, insa cu adevarat uimitor este de cate ori o fac pe saptamana”, a notat The Mirror.

 

 

Sondaj despre sex: Multi dintre barbati sunt multumiti de numarul partidelor de amor de care au parte saptamanal

The Mirror a continuat: „Oricum creierul nu face diferenta intre o activitatea normala si una imaginara, iar acest lucru este valabil si in cazul fanteziilor sexuale”. Cu toate ca mai mult viseaza decat o fac in realitate, 3 sferturi dintre barbatii chestionati au declarat ca sunt multumiti de numarul partidelor de sex de care au parte saptamanal.

Imagine de Engin_Akyurt de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole