Ultimele

Ultima dorinta sexuala pe patul de moarte. Afla ce i-a cerut sotului!

Relatii & Cuplu » Stiri » Ultima dorinta sexuala pe patul de moarte. Afla ce i-a cerut sotului!
Prea obosit pentru sex

Milena Marinkovic din Serbia si-a socat familia si o lume intreaga, totodata, prin dorinta pe care a lasat-o sotului cu limba de moarte, cu scopul ca sotul supravietuitor sa n-o uite niciodata.

 

Asadar, inainte de a muri, Milena s-a asigurat ca dorinta ei prinde contur: ea si sotul au angajat un sculptor care sa faca o replica fidela a vaginului ei, care urma sa apara pe piatra de mormant. Sculptorul a lucrat dupa o fotografie pe care Milena si-a facut-o in partile intime. Iar in scrisoarea catre sot, in care si-a explicat mai detaliat ideea, spunea asa: “Nu vreau sa te uiti niciodata dupa o alta femeie, iar prin acest mod e clar ca n-o sa ma uiti niciodata!”

 

piatra funerara

Iar sotul se pare ca n-a fost catusi de putin oripilat de idee, ba dimpotriva: a cooperat din plin ca ea sa se si transpuna in realitate.

“Cel mai greu n-a fost neaparat sa gasesc bani sa finantez ideea raposatei mele sotii, ci sa gasesc un sculptor care sa execute o asemenea lucrare. Multi dintre ei au refuzat, spunandu-mi ca este o blasfemie! Acum, ca lucrarea e gata, sunt fericit sa ma uit la ea si marturisesc ca arata foarte bine! Si in plus, o parte din ea va fi mereu cu mine!” – declara Milan.

 

Acum… decide fiecare ce parere are despre aceasta ciudata idee. Fiindca – trebuie sa recunoastem! – ea este cu adevarat ciudata. E ca si cum ii spui sotului ramas in viata: “Hei, nu uita: vaginul meu te urmareste si din lumea de dincolo! Vino sa ma vizitezi cand penisul tau cade in depresie…”

Data articol: 30 ianuarie 2013