Cele mai bizare motive pentru care oamenii au facut sex. Punctul 5 este cel mai tare!

27 aprilie 2020,
Vizualizari: 1.300, 1 azi
motive pentru care oamenii au facut sex

Adesea, facem amor cu o alta persoana fie pentru ca suntem indragostiti si plini de dorinta. Uneori, insa, duci o provocare mult prea departe si ajungi in pat cu cineva de care nu te simti prea atras. Ori poate te culci cu o persoana pentru ca vrei sa te razbuni sau din mila.

Iata cele mai bizare motive pentru care oamenii au facut sex.

  1. Puterea numelui

„Pentru ca avea acelasi nume cu al meu. M-am gandit ca ar fi minunat daca mi-as rosti numele in timp ce faceam sex. Asa a si fost”. (JewishDemocrat)

  1. Era acolo

„Pentru ca m-a surprins asteptandu-ma dezbracata in camera mea. Nu am avut inima sa o refuz. Nu era urata sau dezgustatoare asa ca de ce sa o fi ranit? Si nici nu mi s-a parut ca fac cine stie ce lucru neplacut”. (atemouthBrown)

 

  1. Razbunare

„Pentru ca ea era rasista si credea in suprematia albilor. Mama ea este evreica. Asa ca m-am culcat cu aceasta domnisoara doar pentru a-i spune mai tarziu ca a facut amor cu un evreu”. (yazzu)

 

 

  1. Pentru tacos

„Un prieten cu beneficii avea acasa tacos si i-am spus sa-mi aduca si mie. A aparut la usa mea, fara tacos, el credea ca folosesc o scuza pentu a-l invita la mine. Inca mai fac sex cu el insa am fost destul de suparata ca nu mi-a adus tacos”. (Forthestorythrowawag)

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole