Ultimele

Ce zodie se potriveste la pat fiecarei femei, in functie de zodia ei

Relatii & Cuplu » Horoscop » Ce zodie se potriveste la pat fiecarei femei, in functie de zodia ei
Ce zodie se potriveste la pat fiecarei femei

Site-ul Fantasyworld  propune, pentru zodia fiecarei femei, o serie de combinatii interesante:

Berbec

Senzuala, pasionala, aventuroasa, face sex oricand, oriunde. Are nevoie sa simta controlul masculului, dar totodata are nevoie sa-i simta si iubirea. Ca partenera, este loiala si sentimentala si foarte terestra. Cele mai reusite combinatii sunt cu barbatii din: Berbec, Taur si Leu.

Taur

Asteapta ca barbatul ei sa fie bun si rabdator si sa faca dragoste cu ea ca la carte. Vrea sa fie satisfacuta in pat, dar nu cauta chestii extravagante, ii plac exclusive variantele clasice. Totusi, cere mult de la barbatul ei si-l cam lasa fara suflare. Are o inclinatie catre sexul oral – atat sa-l ofere, cat sa-l si primeasca. Cele mai reusite combinatii sunt cu: Rac, Sagetator, Scorpion si Leu. Ii place sa I se suga degetele de la picioare si-i place sa muste.

Gemeni

E femeia-agresor, insa cu toate astea nu se jeneaza niciodata de comportamentul ei agresiv, fiindca astea sunt standardele proprii: un iubit care nu se grabeste niciodata. Esti singura femeie a haremului, dar partenerul tau trebuie sa stie ca tu cauti o combinatie ideala intre latura psihica si fizica, intre spiritual si practic. Cei mai buni parteneri: Scorpion, Balanta, Leu, Varsator si Berbec. Gadget-ul favorit: vibratorul.

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 14 septembrie 2022