Problemesex

Ce spune zodiacul despre sexualitatea femeilor

zodiacul despre sexualitatea femeilor

Astrologii spun ca semnul zodiacal sub care te-ai nascut iti influenteaza felul de a fi si in pat. Astfel, daca stii ce zodie este partenera ta, iti poti face o idee despre modul in care se vor desfasura partidele de  sex, vei sti sa-i anticipezi dorintele si cum sa o satisfaci.

Femeia Berbec

Ai de-a face cu o adevarata masina de sex. Femeia Berbec este de neoprit, ii plac partidele lungi de sex, lente, in care sa-si satisfaca toate dorintele. Nu se grabeste sa ajunga la final, pentru ca vrea sa savureze fiecare moment al partidei de sex.

Sex horoscop: Cele mai “hot” combinatii de zodii

Femeia Taur

Femeii Taur ii place foarte mult sa fie atinsa, peste tot. Fiecare atingere este un pas mic catre orgasm. Femeia Taur este, de obicei, tacuta in pat si nu prea iti da indicatii, asa ca trebuie sa fii atent la fiecare miscare pentru a-ti da seama ce-i place si ce nu.

Femeia Gemeni

Este genul de femeie care mai degraba ar vorbi decat sa faca sex. Femeia Gemeni nu acorda o mare importanta sexului, si face sex doar din “obligatie” atunci cand se realizeaza ca poate pierde barbatul de langa ea daca il mai tine “pe uscat”.

Ce spune lenjeria intima despre modul in care fac sex femeile

Femeia Rac

Se plange mai tot timpul. Cand nu face sex prea des nu-i convine. Cand face sex mai des, nu-i convine. Niciodata nu stii cand vede paharul prea gol sau prea plin. Este foarte greu de ghicit.

Femeia Leu

Femeia Leu este tot timpul in competitie. Vrea sa fie cea mai buna, inclusiv la capitolul sex. Pentru femeia Leu, sexul este un alt capitol din viata la care poate excela. De multe ori nu se bucura de partida de sex in sine, ci de faptul ca are prilejul sa arate din nou ce “buna” este.

Femeia Fecioara

Perfectionista pana in cele mai mici detalii, femeia Fecioara se va stradui ca totul sa arate perfect. Cand face sex, femeia Fecioara vrea sa aiba asternuturile perfecte, lenjeria perfecta, miscarile perfecte, orgasmul perfect.

Femeia Balanta

Pentru femeia Balanta, oamenii normali fac sex de doua ori pe saptamana. Si atat! Uita ca sexul este spontan. Se poate intampla in fiecare zi sau o data pe saptamana! Sau o data pe luna. Depinde de cuplu.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este exigenta si se infurie daca partenerul de sex nu s-a ridicat la standardele ei. Are tentinda de a-si inhiba partenerul de sex, pentru ca apoi sa se planga de prestatia lui.

Femeia Sagetator

Ii place sa se lase greu convinsa pana cand sa accepte o partida de sex. Odata “capturata” se dezlantuie, insa pune pe primul loc satisfactia proprie si uita de partener. Este dezinhibata si nu iti pierzi timpul alaturi de o femeie Sagetator.

Femeia Capricorn

Este genul de femeie care prefera stabilitatea financiara si nu are chef de sex decat atunci cand are bani. Presiunea pusa pe partener este destul de mare. Barbatul se straduie sa-i ofere partenerei siguranta financiara, iar cand reuseste va fi prea obosit pentru sex.

Femeia Varsator

Femeia Varsator este jucausa si principala ei fantezie este sa mai fie o persoana in pat, indiferent de sex. Cu toate acestea, n-ar indrazni niciodata sa ceara partenerului de sex o astfel de partida de sex.

Femeia Pesti

Plictiseala este cuvantul care caracterizeaza viata sexuala a femeii Pesti. Jucariile sexuale o mai ajuta sa-si pastreze interesul ridicat pentru sex. Este destul de greu pentru partener sa se obisnuiasca cu platitudinea ei.

Sursa: francesfox.com

Photo by Ferdinand Studio:

Exit mobile version