Ce spune lenjeria intima despre modul in care fac sex femeile

11 septembrie 2023,
Vizualizari: 13.762, 1 azi
Ce spune lenjeria intima

Este aproape dezbracata – felicitari! Inainte de a merge mai departe, fii atent la lenjeria ei pentru a-ti da seama in ce stare este pentru noaptea respectiva.

Stii cum se spune: „Haina il face pe om”. Ei bine, lenjeria intima dezvaluie multe despre femei sau cel putin in prima noapte pe care o petreceti impreuna. Adevarul este ca femeile petrec mult timp gandindu-se la ce lenjerie sa poarte atunci cand stiu ca vor fi admirate in ea. Petrec o multime de timp in oglinda, privindu-se din unghiuri diferite si punandu-si o multime de intrebari. Poate parea nebunesc ceea ce fac, insa barbatii sunt cei care incaseaza toate beneficiile. E bine de stiut ca, indiferent ce poarta o femeie in seara in care faceti amor pentru prima oara, lenjeria dezvaluie o multime nu doar in legatura cu personalitatea ei, ci si despre ce asteapta ea in pat in noaptea respectiva.

Fundite si pampoane

Cand o femeie face sex cu tine pentru prima oara iti ofera un cadou. „Cand poarta o asemenea lenjerie, pur si simplu se impacheteaza ca un cadou”, sustine sexologul Jennifer Baumgartner. Ceea ce inseamna ca vrea ca tu s-o faci sa se simta nepretuita. Cheia pentru a elibera fiara din ea este sa o primesti cu lumanarele si sa-i torni sampanie in pahar. Acestor femei le place cand tu preiei controlul. Asa ca da-i drumul!

G-string

Cand o femeie poarta asa ceva atunci este clar ca nu vrea s-o faceti pe intuneric. „Este foarte sigura pe ea insasi si nu are inhibitii”, sustine Baumgartner. Unei astfel de femei ii place sa fie deasupra sau sa o faceti pe la spate. Nu uita sa-i complimentezi fundul.

Cum sa arati spectaculos in lenjerie intima

Boxeri

O astfel de lenjerie lasa vederii suficient cat sa te starneasca, dar acopera suficient cat sa te faca curios in legatura cu ce se afla sub boxeri. „O femei care se imbraca asa va ceda mai greu, adica vei avea nevoie de mult preludiu pentru a ajunge acolo unde iti doresti”, te sfatuieste Baumgartner. Sarut-o, maingai-o, musc-o inainte de a merge mai departe. La final va spune ca a avut parte de cea mai tare partida de sex din viata ei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole