Problemesex

Accidente sexuale din prea multa pasiune. Si medicii au ramas uluiti!

accidente sexuale -sfatulparintilor.ro -pixabay_com- frogs-1672890_1920

Desi sunt jenante, accidente sexuale sunt frecvente si se intampla peste tot in lume. Si in cazul celor mai grave accidente sexuale oamenii ajung la urgenta.

Iata cateva accidente sexuale povestite chiar de medici.

Accidente sexuale: Sos iute

„Intr-o zi am tratat o femeie careia partenerul i-a facut sex oral dupa ce in prealabil mancase ceva picant. Sosul iute a ajuns, astfel, in regiunea genitala a femeii provocandu-i dureri groaznice”, a declarat medicul Gabe Wilson.

Nu rata nici: Cele mai rele lucruri care se pot intampla penisului

Accidente sexuale: Obiecte in posterior

„Pe cand eram chirurg rezident, am avut pacienti care isi introdusesera diverse obiecte in rect. Imi aduc aminte ca la un moment dat a trebuie sa intervenim chirurgical pentru a scoate o minge soft ball, iar in alt caz a trebuit sa indepartam un cartof destul de mare”, chirurg Joshua D. Zuckerman.

Accidente sexuale: Bomboana buclucasa

„Pe cand eram de garda, a venit la noi o femeie care se plangea de dureri in zona genitala. In timp ce-i faceam cateva teste pentru a descoperi sursa durerii, barbatul ne-a povestit, pana la urma, ce s-a intamplat. Era prima seara singuri, fara bebelusul lor, iar femeia si-a introdus in vagin bomboane. Insa cand sotul a inceput sa-i faca sex oral, dropsul s-a spart inauntru cauzandu-i iritatii, inflamatii si arsuri”, Dr. David Meyers.

Accidente sexuale: A calcat stramb si a platit scump

„Intr-o zi pe usa spitalului a intrat un barbat, maturator pe strada, avand penisul fracturat in urma unei aventuri cu o prostituata. In camera de urgenta a intrat impreuna cu sotia sa asa ca mi-a povestit ca s-a lovit accidental de masina de gunoi. Bineinteles ca am stiut ca minte intrucat nu-si putea fractura penisul decat intr-un anume fel. Asa ca am rugat-o pe sotia lui sa astepte afara, apoi barbatul mi-a povestit ce s-a intamplat. Sotia lui n-a aflat adevarul”, Dr. Robert J. Hartman.

Te mai poate interesa si: 8 incidente jenante in timpul unei partide de sex

Accidente sexuale: Aparat dentar de cosmar

„Un tanar, student in anul I de facultate, a venit la spital avand penisul extrem de umflat. Dupa ce i-am pus o multime de intrebari in cele din urma a povestit ce s-a intamplat. Partenerul de sex avea aparat dentar, iar acesta i-a taiat pielea penisului. In rana deschisa au intrat toate resturile alimentare, germenii si bacteriile prezente pe aparat”, Dr. Robert J. Hartman.

Accidente sexuale: Inelul care le distruge pe toate celelalte

„Un barbat de 60 de ani si-a pus o verigheta pe organul genital. Se confrunta cu disfunctie erectila, avea dificultate in mentinerea unei erectii asa ca dupa ce a citit ceva pe net despre inele pe penis si-a pus verigheta in speranta ca ii va fi de ajutor. Insa, bijuteria i-a strangulat penisul, care a inceput sa se umfle si sa devina dureros.

Ne-a fost extrem de greu sa taiem inelul care era facut din titan. Dupa ce ne-am chinuit cateva ore, am reusit sa-i eliberam barbatului organul genital. Pe cand incercam, fara prea mult succes sa distrugem inelul mi se parea ca privesc Stapanul Inelelor, varianta pentru penis. In cele din urma am avut succes, iar barbatul a aflat ca Viagra poate sa-l ajute mai mult decat un inel”, Dr. Robert J. Hartman.

Sursa: menshealth.com

foto: pixabay.com

Exit mobile version