Cele mai rele lucruri care se pot intampla penisului

21 aprilie 2020,
Vizualizari: 11.932, 1 azi
Cele mai rele lucruri penis

Ultimul lucru la care s-ar putea gandi un barbat este sa se intample ceva cu penisul sau. Iata cateva probleme medicale serioase care pot aparea, explicate de specialistii Men’sHealth.com.

1. Penis invaginat

Acest termen este folosit de medici pentru descrie situatiile in care penisul intra inapoi in corp. Cauzele sunt de natura traumatica, accidente, sau din cauza obezitatii, penisul “ascunzandu-se” in straturile subcutanate de grasime.

Vestea buna este ca aceste situatii sunt destul de rare, iar problema poate fi rezolvata sub supraveghere medicala, manual sau chirurgical.

2.  Penisul saxofon

Termenul este utilizat pentru a descrie rezultatul unei infectii bacteriene (de obicei boala cu transmitere sexuala – Chlamydia) sau al unui blocaj generat de un nodul. In ambele cazuri, penisul se umfla si se  curbeaza.

3. Boala Peyronie

Boala Peyronie afecteaza anual intre 65.000 si 120.000 de barbati cu varsta medie (n.r. – statistica din Statele Unite). Aceasta se manifesta prin curbarea penisului, astfel incat erectiile si actul sexual devin foarte dureroase. Boala poate fi tinuta sub control cu medicamente sau interventii chirurgicale, insa nu este garantata o recuperare totala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole