Ultimele

5 situatii cand femeile spun NU desi ar trebui sa spuna DA

situatii cand femeile spun NU

Vrei sa incerci asta?

Poate ca este vorba sa incerci un nou fel de mancare ori sa mergi la o noua sala de sport, numai tu stii daca respectiva actiune iese din zona ta de confort, insa genul acesta de incercari va ajuta sa va dezvoltati, sa duceti relatia voastra pe noi culmi. Tocmai de aceea, ar trebui sa te intrebi de ce sa nu incerci ceva nou (bineinteles daca nu-ti pune viata in pericol ori este in contradictie cu valorile tale de viata)?

Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

Chiar ai de gand sa mananci tot din farfurie?

De prea multe ori femeile isi impun limite, fie ca le este teama sa nu acumuleze kilograme, sa-si piarda controlul ori sa para lipsite de feminitate.

Insa prin monitorizarea permanenta a ceea ce mananci, pierzi una dintre placerile vietii: sa savurezi un aliment excelent. Si adevarul este ca nu este absolut nimic lipsit de eleganta sa mananci cu placere; adevarul este ca multi barbati apreciaza o femeie care se simte bine in pielea ei si stie sa se bucure de o mancare buna. Nu trebuie sa-ti fie rusine sa ai un apetit sanatos si nu trebuie sa ai impresia ca este nevoie sa comanzi salata la fiecare masa.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10 august 2023