Ultimele

5 intrebuintari ale spermei pe care nu le stiai

Relatii & Cuplu » Stiri » 5 intrebuintari ale spermei pe care nu le stiai
intrebari despre sexul oral

Cu totii stim ca sperma este principala materie prima necesara in procesul de procreere, doar ca miraculosul lichid are mult mai multe posibilitati de intrebuintare decat ne-am fi imaginat vreodata. Conform unor studii recente, se pare ca sperma ar fi leacul curativ pentru greturile matinale ale femeilor insarcinate.

E ciudat cum aceeasi materie care instaleaza sarcina, o si “trateaza” de greturi, dat fiind faptul ca jumatate din AND-ul fatului provine de la tata, organismul mamei incepe sa trateze sarcina ca pe o infectie parazitara, asadar greturile aferente sarcinii dispar ca prin minune atunci cand se inghite sperma – explica site-ul www.thefrisky.com .

 

Si daca sperma are aceasta miraculoasa calitate, de a inaltura greturile gravidiei, vestea si mai buna este ca seria calitatilor continua. www.thefrisky.com spune cum mai poate fi folosita sperma:

 

1. Antidepresiv natural

S-a constatat ca toate femeile proaspat “marcate” cu lichid seminal sunt pline de veselie si voiosie. Sa renuntam, asadar, la alte antidepresive, si sa consumam… sperma. Cat cuprinde! Atentie, insa, asta presupune sa nu folositi prezervativ, deci, grija mare la alte aspecte de expunere la contact sexual neprotejat.

 

 

2. Ingredient la bucatarie?!

Ei bine, da. Iti vine greu sa crezi, dar contine multa proteina si multe alte elemente hranitoare si, la fel ca si gustul branzei si al vinului, si cel al spermei are un dinamism sustinut. Nici n-ar fi scumpa la ingredient si ar putea imbunatati o groaza de mancaruri. Sper sa se convinga in timp si marii bucatari…

 

 

3. Cerneala invizibila

In timpul ultimului razboi mondial, serviciile de spionaj au descoperit aceasta minunata calitate a spermei: era cea mai buna si eficienta cerneala invizibila, pentru ca nu prezenta reactie in combinatie cu vaporii de iod. Sa tot scrii scrisori secrete…

 

 

4. Induce maturitatea sexuala

Un trib din Papua Noua Guinee e ferm convins ca prezenta spermei indica faptul ca baiatul respectiv a ajuns la deplina maturitate sexuala. In acest sens, baietii tineri trebuie sa bea sperma barbatilor maturi sexual. Noi in Europa am numi altfel aceasta procedura, totusi…

 

 

5. Ingredient in fabricarea produselor de ingrijire a pielii

Din ce in ce mai multe companii au inceput sa foloseasca sperma ca ingredient de baza in realizarea cremelor pentru ingrijirea fetei, datorita antioxidantilor pe care sperma ii contine. Si cine n-are incredere in produsele preparate in fabrica, ar putea incerca acasa, in mod direct tratamentul, in procedura 100% naturala.

Data articol: 3 februarie 2013