Ultimele

20 de motive pentru care oamenii fac sex

motive pentru care oamenii fac sex

Diferentele dintre sexe

Barbatii si femeile par a fi centrati pe directii si motive diferite, atunci cand vine vorba despre sex. Barbatii au ca motiv principal placerea pe care o simt in timpul actului, in timp ce femeile sunt centrate pe obtinerea unei relatii. Specialistii descriu aceste doua zone drept “zona centrata pe propriul corp” si “zona centrata pe propria persoana”.

1. Zona centrata pe propriul corp te caracterizeaza atunci cand faci sex de dragul sexului, doar fiindca te simti bine si elimini endorfine.

2. Zona centrata pe persoana te caracterizeaza atunci cand faci sex ca sa intri in conexiune directa cu o alta persoana si intervine partea emotionala in relatia respectiva.

In ciuda acestor diferente de baza intre comportamentul sexual al barbatilor si cel al femeilor, cercetatorii americani afirma ca in ultimii ani, mai exact dupa anul 1985 incoace, comportamentele sexuale ale celor doua sexe s-au suprapus din ce in ce mai mult si au fost din ce in ce mai asemanatoare. Barbatii au inceput sa faca sex din motive in primul rand emotionale cu femei mai tinere sau mai putin tinere, in timp ce femeile au inceput sa practice sexul din pura placere si atat, dincolo de orice alt motiv. ”Daca altadata barbatii si femeile se intalneau in pat din motive diferite, in zilele noastre motivele sunt aproximativ aceleasi”, afirma Janell Carroll.

Si acum… sa punctam clar care sunt primele 20 de motive pentru care alegem sa facem sex.

1. Pentru buna dispozitie si pentru anihilarea depresiei

2. Din simtul datoriei

3. Senzatia de putere/dominare a unei alte persoane

4. Senzatia de egoism/satisfacere a propriului ego

4 PACATE sexuale pe care oamenii le fac des. Tu cate ai bifat?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 1 octombrie 2023