Ultimele

19 curiozitati despre sex pe care nu le stiai

curiozitati despre sex

11. O anumita specie de caracatita se imperecheaza cu femele mult mai mari ca dimensiune, trimitandu-si penisul de la distanta, direct in vaginul femelei (penisul aflat intr-un tentacul).

12. Optiunile homosexuale le intalnim la cel putin 1500 de specii in natura: pesti, mamifere, reptile, pasari etc.

13.  Cand doi barbati se “cearta” pe o femeie, ea de obicei adoarme in timpul luptei lor si sfarseste prin a se cupla cu amandoi. Ulterior, cel cu care decide sa ramana isi asuma toate indatoririle de… tata.

14. Unii pescarusi practica jocuri sexuale lesbiene, iar ouale obtinute astfel sunt sterile.

15. Cercetatorii de la Universitatea California au descoperit ca masculii de musculite de otet expusi la un nivel mare de alcool devin hipersexuale ulterior si incearca sa “curteze” orice are aripi, inclusiv alti masculi.

Te mai poate interesa: 5 curiozitati despre orgasm. Tu le stiai?

16.  Cu cat mustele sunt mai bete, cu atat sansa lor de inmultire scade.

Iata de ce ele sunt un model atat de bun de studiu cand vine vorba de comportamentul fiintelor umane!

17. In afara de fiintele umane, doar cateva alte vertebrate copuleaza fata in fata, printre care hamsterii si urangutanii.

18. Sarutul frantuzesc este si el foarte rar intalnit. Singura specie la care se mai intalneste in preludiu este o specie alba de perus. Dupa ce-si ating ciocurile si limbile, masculul scuipa tot ce-a mancat, pe penele de pe pieptul femelei.

19. Practic, doar din acest punct de vedere obiceiurile de imperechere ale acestor perusi difera un pic de cele ale Homo Sapiens.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 7 mai 2023