13 conspiratii sexuale faimoase

21 ianuarie 2019,
Vizualizari: 10.080, 1 azi
problemesex.ro - conspiratii sexuale

Site-ul www.huffingtonpost.com a avut stralucita idee de a strange date despre cele mai celebre conspiratii sexuale de-a lungul timpului. Si in ciuda faptului ca sexul este un subiect despre care tuturor le place sa vorbeasca, au existat adevarate conspiratii si secrete pe care o atenta ancheta, chiar si pe internet, le dezvaluie.

 

Iata ce s-a gasit:

 

1. Oprirea prostitutiei

De cand lumea si pamantul, conspiratia impotriva prostitutiei a ocupat un loc important in preocuparile tarilor civilizate. Cu toate ca este cunoscuta ca fiind cea mai veche profesie din lume, intotdeauna s-a incercat eradicarea ei. Cu timpul, oficialii au inteles, in mare parte, ca e pura utopie sa vrei sa interzici prostitutia, asa ca s-au gandit s-o oficializeze, astfel incat prosituatele sa plateasca, in mod oficial, taxe catre stat, din ceea ce castiga. In functie de interese, anumite state au ales sa renunte la aceste taxe si sa tina prostitutia in ilegalitate, din motive subiective, desigur.

 

 

2. Practicile naziste

Eutanasia si sterilizarea sunt cele mai cunoscute practici naziste care voiau, la nivel declarativ, sa imbunatateasca zestrea umana genetic, pur si simplu, astfel incat nou nascutii rezultati sa fie “rasa pura” si sa duca la imbunatatirea performantelor societatii. Si acum exista tehnici de laborator, insa mult mai evaluate si, desigur, folosite in alt scop. Recoltarea celulelor stem si folosirea lor in scopul vindecarii anumitor afectiuni care nu se pot vindeca altfel si chiar tehnicile de reproducere umana asistata sunt chestiuni care, la baza, se afla in aceeasi zona.

 

3. Circumcizia

Desi tine de cultul mozaic, in zilele noastre marea majoritate a parintilor alege aceasta practica atunci cand au un baiat. Iar medicii nu au nimic impotriva ei, chiar o recomanda, intrucat faciliteaza o igiena zilnica mult mai usor de intretinut. La evrei ea are loc imediat dupa nastere si nu are nici un efect negativ asupra vietii sexuale. La un moment dat chiar s-a declarat ca circumcizia ar micsora considerabil sansele de a dobandi vreo boala cu transmitere sexuala, percum infectia cu HIV. Insa aceasta chestiune inca nu s-a dovedit stiintific 100%.

 

 

4. Vindecarea homosexualitatii, ca boala

In anii 1920 terapeutii sustineau ca homosexualitatea nu este altceva decat o boala care poate fi vindecata cu siguranta. Tot felul de terapii agresive erau folosite pe indivizii declarati homosexuali. In 1980, insa, terapeutii au capitulat cu lupta conspirationala dedicata incercarii de a vindeca homosexualii de homosexualitate.  Insa unii se mai “roaga” si in zilele noastre, la varii divinitati, pentru vindecarea homosexualitatii si mai cred ca homosexualitatea ar fi o boala.

 

 

5. Mutilarea genitala la femei

Circumcizia feminina sau mutilarea genitala se aplica pe un numar de aproximativ 100 milioane de femei din 28 de tari, conform cifrelor furnizate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Mutilatorii sustin ca interventia tine deoparte o eventuala sarcina nedorita. Oricum, interventia in aceste tari se face fara anestezie si cu instrumente nedezinfectate. Foarte multe femei mor chiar in timpul interventiei, care, ce-i drept, de cele mai multe ori este practicata in cadrul unor triburi din tari de lumea a treia.

 

 

6. Schimbarea de sex

Tehnologia permite parintilor sa afle inca dinainte de nastere sexul copilului inca nenascut. Insa caracteristicile sexuale, cateodata, se manifesta inca devreme in disonanta cu sexul nostru declarat. Astfel, avem o sexualitate la exterior, si alta la interior. Situatia a dus la o bivalenta a sexualitatii si cateodata duce si la operatie de schimbare de sex.

 

 

7. Sa permitem copiilor sa-si aleaga sexul?!

Punctul 6 poate conduce, de cele mai multe ori, la o atitudine extrem de controversata, aceea de a-ti lasa propriul copil sa-si aleaga propria sexualitate, asa cum si-ar alege propria religie, de exemplu.

 

 

8. Poligamia

Poligamia a fost credinta mormona de baza, pana in anul 1904, si in anumite ramuri de cult se practica pana in zilele noastre. Totul a plecat din momentul in care numarul barbatilor in randul mormonilor, la aparitia acestui cult, era foarte mic, si atunci numarul mare al femeilor s-a distribuit in consecinta. Mormonii declara foarte convinsi ca mariajul plural merge mult mai bine si este mult mai sanatos decat cel traditional.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole