Ultimele

Vrei o iubire de-o vara? Iata ce trebuie sa stii

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Vrei o iubire de-o vara? Iata ce trebuie sa stii
iubire de-o vara

Acum ca s-a incalzit si ca se apropie concediile, poate te gandesti ca ai putea incerca “iubirea de-o vara”. Oportunitati pot fi la tot pasul, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii la fel de responsabil.

Iata ce trebuie sa stii despre iubirile de-o vara.

1. Nu uita de protectie

Nu te angaja in relatii cu persoane “dubioase”, evita consumul de substante ilegale sau periculoase, si poarta intotdeauna prezervativ. Asculta-ti instinctele si daca simti ca ceva nu este in regula, probabil ca ai dreptate. Ai grija sa nu iei decizii care sa te puna in situatii riscante.

Citeste si: 6 curiozitati despre sex pe care probabil nu le stii

2. Iubirea de vara poate tine doar… o vara sau chiar mai putin

Exista si exceptii si relatiile de vara sa dureze o viata intreaga. Insa, sunt exceptii! Asa ca nu trebuie sa te astepti ca vei ajunge la altar cu cel/cea cu care ai o relatie pasagera. Este in regula sa existe o conexiune intre voi, insa de aici si pana la atasament emotional este deja prea mult.

3. Ca in orice relatie, trebuie sa fii cinstit

Chiar daca este o iubire de-o vara tot trebuie sa fii cinstit cu tine insuti/insati si cu partenerul. Nu face promisiuni pe care nu le poti tine, nu cere mai mult decat ti se poate oferi.

4. Nu vei face pe nimeni gelos

Cei mai multi oameni se angajeaza in relatii pasagere in speranta ca isi vor face partenerul actual gelos. Problema este ca nu faci pe nimeni gelos. In schimb, ranesti foarte multe persoane, inclusiv pe tine.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 14 mai 2023